Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Duran ja té l’stand polític

|

- Publicitat -

Mentre anem coneixent més detalls de la tragèdia aèria que ocupa gairebé tota la nostra atenció, d’altres aprofiten per fer moviments que passen gairebé desapercebuts.

Suposem que tot són casualitats, perquè eren moviments programats per esclatar ara, però el fet és que avui ha aparegut el manifest fundacional de ‘Construïm’, el partit al que ha ajudat a donar forma Duran i Lleida des de l’ombra. Aquest nou partit reclama el mateix que fa UDC: una solució dialogada al conflicte entre Catalunya i Espanya que culmini en una consulta a Catalunya. Donarà la cara Duran pel partit que ha estat articulant des del darrere?

Publicitat

D'altra banda, avui s'ha produït un fet que ha passat encara més desapercebut malgrat sí que feia setmanes que estava programat. Aquest és el de les declaracions de diversos fills de Jordi Pujol als jutjats, finalment. El primogènit ha revelat que el llegat familiar, la famosa ‘deixa’, es va reinvertir en negocis opacs. En relació a aquest personatge, el CD de la Camarga, podrà ser finalment escoltat pels membres del Comissió del Frau.

Article escrit per Oriol Jordan
Pots consultar tot el Dietari des de l'inici al bloc Oriols
Segueix-nos i digues la teva també al Facebook del Dietari del Procés

Publicitat

Opinió

Minut a Minut