Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

La ‘solidaritat’ mal entesa s’acaba amb la independència

|

- Publicitat -

El talent oratori de Sor Lucía Caram, escollida ahir al vespre Catalana de l’any 2014, es va fer evident en una gala que TV3 es va treure de sobre ràpidament als ulls de la gent que encara no sabia qui era. Haver-li atorgat aquest premi ha estat tot un encert, i ens n’hem de sentir orgullosos, car és un premi molt més merescut que en temps de Manuela de Madre, que sempre em ve al cap i mai no he acabat d’entendre per què se li va donar el premi.
 

Seguint amb assumptes religiosos, Duran i Lleida ha fet un pas més cap a la desconnexió orgànica de tot el que té a veure amb CiU i UDC. Ara es vol rentar les mans de tot el que pugui passar a partir des d’ara fins passades les municipals i se celebri la famosa consulta interna, per tenir el camí lliure per marxar. Mala actitud tenint en compte que UDC està en la posició que està, encallada, perquè ell ho ha volgut.
 

Publicitat

El PSC, un altre dels partits tap, ha tornat a dir que no donarà suport a la nova proposta de llei electoral, per tant, la ponència que estudia per enèsima vegada aquest tema torna a fracassar. Els interessos són tants que fins que no ens independitzem, no desfarem el nus. Parlant d’interessos, s’han assabentat que un estudi realitzat pel Foro Económico de Galicia dóna per bo el dèficit fiscal català i el xifra en 15.000 milions, concloent que Galícia deixaria d’ingressar uns 1.100 milions anuals si el Principat s’independitza? Saben allò de miri, és que han tingut trenta anys per fer servir aquests diners per desenvolupar una economia rendible? Doncs això.

Article escrit per Oriol Jordan
Pots consultar tot el Dietari des de l'inici al bloc Oriols
Segueix-nos i digues la teva també al Facebook del Dietari del Procés
 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut