Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Alguna cosa és a punt d’arribar…

|

- Publicitat -

L’actualitat d’avui ve marcada per la tràgica circumstància que ja hauran seguit a les notícies: l’assassinat d’un professor a mans d’un alumne de 13 anys que duia una ballesta, en una escola de Barcelona, i els diversos ferits que ha ocasionat aquest nen fins que no l’han aconseguit aturar. La notícia ha estat tant colpidora que fins i tot els mitjans internacionals s’hi ha abocat. Des del Dietari, llancem el nostre missatge de condol, i un munt d’ànims als familiars de les víctimes.

Les fitxes del tauler que componen la gran partida d’escacs que des de finals del 2012 disputen Catalunya i Espanya, no s’han mogut avui. L’actualitat del procés ha quedat aturada per la tragèdia que els hem anunciat al paràgraf anterior, i només Ciutadans s’ha endut el que resta de protagonisme polític de la jornada. Avui El Periódico publica una enquesta que dispara la força d’Albert Rivera cap a la quarta posició atorgant-li una franja d’entre 55-59 escons. La notícia important però, és que calculadora en mà, l’única suma possible ara mateix a Espanya (sempre segons aquesta enquesta) per arribar a una majoria absoluta és la Gran Coalició PP+PSOE. És a dir, posar en pràctica allò que porten decennis exercint de facto. Carina Mejías, molt present ara als mitjans, com a candidata de C’s a Barcelona, ha aprofitat per congratular l’Estat pel recurs de què parlàvem ahir contra Pi-Sunyer, com a via per evitar “cops d’Estat”.

Publicitat

Per últim, permetin-me anunciar-los que la gent d’El Dietari del Procés, els reservem una sorpresa per demà. L’hem estat preparant amb molta cura i esperem que, estimats seguidors, els agradi i la puguin gaudir. Estiguin molt atents a totes les novetats que demà apareixeran a l’alba!

Article escrit per Oriol Jordan
Pots consultar tot el Dietari des de l'inici al bloc Oriols
Segueix-nos i digues la teva també al Facebook del Dietari del Procés

Publicitat

Opinió

Minut a Minut