Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

CiU ha de ser destruïda

|

- Publicitat -

Estimats catalufos,
 

La campanya per les eleccions municipals segueix amb més o menys incidències. Avui els camins entre la política i l’ANC s’han tornat a creuar: l’entitat celebra la jornada electoral que posarà punt i final al regnat de Carme Forcadell al capdavant de l’Assemblea. Amb ella al front, l’ANC ha arribat fins on ha arribat i ha arrossegat a tot un país cap a la llibertat. El futur de l’entitat és encara una mica difús malgrat sembla que el relleu ja es comença a perfilar. Caldrà que el nou perfil comenci amb molta força perquè el primer repte que haurà d’afrontar és tota una avinguda Meridiana per omplir i un 27S per decidir.
 

Publicitat

Hauran gaudit també amb les peripècies de les diverses candidatures a diversos pobles. A la capital de Catalunya avui hem vist a Pablo Iglesias fent campanya per una Ada Colau que ahir negava representar ICV en el debat de candidats a BTV, on hi era per la quota ecosocialista. Ambdós s’han donat un bany de masses a Nou Barris. A Girona, els seus socis estaven entretinguts. La candidata número 4 de la llista verda, Marina Pibernat, ha tingut un brot de sinceritat polític a twitter i ha mostrat la seva cara real: “Nada más bonito que ver en #BTVe15 a la derechona catalufa rajando de Ada Colau. ESTÁIS CAGAOS, ESCORIA”. També ha deixat anar perles com aquesta: “el nacionalisme és fastigós, sobretot el del lloc on has nascut i t'han criat”. Aquesta és especialment divertida; no ens agrada el nacionalisme de casa nostra i ens anem a defensar el del país veí que encara és pitjor. La millor, sense dubte, ha estat la mordoriana sentència: “@ciu ha de ser destruïda”. Sóc incapaç d’imaginar-me quin resultat sortiria si algú li pagués una beca per anar a l’Àfrica a estudiar una petita societat tribal a aquesta antropòloga, segons el seu CV.
 

Moralitat:
 

El més trist és que l’ICV de Joan Herrera mantingui una trista indefinició nacional calculada pel que fa al procés, només per poder donar cobertura al seu partit a gent així.

Article escrit  per Oriol Jordan
Pots consultar tot el Dietari des de l'inici al bloc Oriols
Segueix-nos i digues la teva també al Facebook del Dietari del Procés
Tota la informació sobre el llibre del Dietari del Procés, 'Zugzwang', la trobaràs 
aquí

Publicitat

Opinió

Minut a Minut