Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

30. Escorcoll a les seus de CDC, actual partit de govern a Catalunya i partidari de la independència: blanc fàcil

|

- Publicitat -

Avui ens hem aixecat amb la notícia d’un escorcoll a diversos ajuntaments convergents, i també a la seu nacional de CDC, i de la seva fundació, la CatDem. La situació ha estat esperpèntica a trenta dies de la celebració de les eleccions plebiscitàries.
 

L’escorcoll, ordenat des del ministeri, havia estat anunciat a la premsa espanyola ahir a la nit, i avui a primera hora els mitjans ja estaven preparats per enregistrar l’arribada dels cossos policials de seguretat, que s’han passat hores remenant caixes mig buides. El fet que el secretari judicial hagi trigat hores en arribar, ha propiciat que, segons els testimonis que circulaven al voltant de les seus de CDC i la CatDem, la Guàrdia Civil s’hagi passat hores parlant de dones i bevent alcohol. L’autorització judicial per realitzar l’escorcoll a la CatDem només incloïa el despatx del gerent, i s’ha hagut d’ampliar al despatx del secretari de la fundació.
 

Publicitat

Tot ha estat un espectacle, que ha fet les dentetes dels partits de l’oposició, excepte d’Unió que, per decència, s’ha mostrat favorable a la presumpció d’innocència ja que fins fa pocs mesos ha compartit gran part de la seva història amb CDC. Amb tot això, Junts pel Sí ha fet pinya al voltant de CDC, com a membre integrant de la coalició, i principal partit d’aquesta.
 

CDC esdevé però, el partit dèbil, com era d’esperar, de Junts pel Sí. No ens referim a que hagi passat a ser un partit irrellevant, sinó que la seva implicació en el moviment independentista l’ha fet cada vegada més vulnerable, i ara és important que la societat catalans comprengui què és el que ha passat realment més enllà dels flaixos i les càmeres, i faci pinya al voltant d’aquest partit que ja va ser greument atacat el 2012 amb un munt d’informes falsos sorgits des del mateix departament que dirigeix Fernández Díaz contra Artur Mas.

Article escrit  per Oriol Jordan
Pots consultar tot el Dietari des de l'inici al bloc Oriols
Segueix-nos i digues la teva també al Facebook del Dietari del Procés
Tota la informació sobre el llibre del Dietari del Procés, 'Zugzwang', la trobaràs aquí

Publicitat

Opinió

Minut a Minut