Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Arxivats

|

- Publicitat -

Fernández Díaz i Daniel de Alfonso sortiran absolutament indemnes del gravíssim cas de les conspiracions telefòniques. El Tribunal Suprem ha decidit arxivar el cas que el PDECat va denunciar. El jutge ha estimat que les converses que va destapar el diari Público “podrien estar editades, alterades o manipulades” i, per tant, no són una prova consistent. És ben cert doncs que la Fiscalia té molta traça a afinar i arranjar els problemes legals del PP. Com ha dit Xavier Trias, és una vergonya que Fernández Díaz segueixi de diputat després d’això.
 

Això és només la petita punta de l’Iceberg de motius que tenim per marxar. Però en aquest estat és més delictiu posar urnes democràtiques (aviat aquest argument serà malauradament un tòpic), que conspirar o robar.
 

Publicitat

A Catalunya proposem una alternativa, les urnes, la democràcia total, la independència i tenir la oportunitat de fer-ho millor. És per això que milers de persones s’han plantat davant dels ajuntaments per recolzar la presidenta del Parlament, que demà declararà davant del TSJC de bon matí. Serà un dia apoteòsic, i cal que seguim mantenint la tensió al carrer, perquè només així tindrem alguna opció de fer triomfar la revolució.

 

Article escrit per Oriol Jordan
Pots consultar tot el Dietari des de l'inici al 
bloc Oriols
Segueix-nos i digues la teva també al Facebook del Dietari del Procés
Tota la informació sobre el llibre del Dietari del Procés, 'Zugzwang', la trobaràs 
aquí

Publicitat

Opinió

Minut a Minut