Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Malos españoles todos

|

- Publicitat -

Artur Mas és un mal español, perquè vol convocar un referèndum d’autodeterminació amb sentències del tipus “l'any que ve, el del Tricentenari, el poble de Catalunya serà convocat a les urnes. Catalunya serà lliure si el poble tria llibertat”. I no diguem si això ens recorda vagament als discursos per la llibertat de Lluís Companys. Segons Maurici Lucena i el PSC, a més, CiU, ERC, ICV i CUP, que han avalat la proposta de resolució que estableix un termini final de tres mesos per negociar la consulta amb el regne d’Espanya, son uns traïdors. No concreta si el fet de no adherir-s’hi és perquè el PSOE votaria que no al dret a decidir del que ara diuen que són els legítims propietaris.
 

Mas també és un mal español demostrant tanta pressa, quan es podria esperar a la victòria del PSOE a les eleccions de 2015, que segons un presumptuós i rabiüt Lucena s’aliaria amb IU, i el primer que farien seria promoure la reforma constitucional, a la que automàticament s’hi apuntaria un PP que està esperant a perdre aquestes eleccions generals per apuntar-s’hi.
 

Publicitat

Marc Márquez és un mal español, perquè com Tito Rabat sembla ser que ha obviat passejar l’estanquera –a la que em temo que estan obligats per contracte a lluir-, després que alguns comissaris els l’oferissin. Aquesta mostra d’indignitat nacional s’hauria de penar, com molt bé demanen els aficionats espanyols a les xarxes socials, amb la pena capital.
 

Arnaldo Otegi és un mal español, perquè a banda de ser basc, segurament té alguna cosa a veure amb ETA, a banda d'haver donat suport al procés català. I tots sabem que Catalunya = ETA. Així que alguna implicació ha de tenir, més enllà de ser una de les persones que més han influït en el cessament d’activitat de la banda terrorista, i en pro de l’inici del procés de pau. Davant del dubte, el millor és que segueixi empresonat amb qualsevol excusa, no fos cas que ara surti de la presó i vagi a parar a Ajuria Enea amb majoria absoluta.
 

 Els veïns d’un bloc del barri barceloní de les Corts, son una colla de malos españoles, perquè a la propietària del bloc li ha donat per prendre mesures judicials contra els veïns que havien deixat estelades penjades als balcons fins i tot passada la Diada; i després de reiterades advertències -i malgrat no hi havia cap queixa prèvia de ningú-, no les han retirat.
 

The Mamzelles, el famós trio de la campanya de reciclatge “Envàs on vas”, són unes malas españolas de totes totes, perquè segons Antonio Elorza -un articulista de El País, i ideòleg de referència del PSOE, en la campanya promoguda per la Generalitat es parla de separar residus. “Separar”. Claríssim, oi?
 

Davant de tanta traïció flagrant, i amb “alevosia i nocturnitat”, recuperant les serenes paraules de Maurici Lucena en referència a ICV, no pateixin que el PSOE surt en la nostra defensa, com no podia ser d’altra manera: Elena Valenciano, la nova amiga dels catalans, denuncia que el PP promou la catalanofòbia; mentre l’exministre Belloch és l’enèsim socialista que ens titlla de nazis. Quins cracs de la democràcia i del respecte per la diversitat, tu.
 

Una desena part de la població de les Illes Balears, son uns muy malos españoles. Dels pitjors, perquè se’ls ha acudit paralitzar tot el sistema públic educatiu illenc amb una vaga indefinida; que demana una cosa tant surrealista com és poder educar en la llengua pròpia de les illes, el català. Evidentment, els bons espanyols, al no poder permetre un aquelarre escolar tal que recorda l'adoctrinament independentista de les aules catalanes; han hagut de prendre mesures i esborrar del mapa qualsevol rastre de llengua catalana per decret. Es de ser inúTILes.

Article escrit per Oriol Jordan
Pots consultar tot el Dietari des de l'inici al bloc Oriols

Publicitat

Opinió

Minut a Minut