Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

QUIN NYAP!!!

|

- Publicitat -

Ahir a les nou del vespre, hi havia ple extraordinari a Sant Feliu de Guíxols i com faig habitualment,  hi vaig assistir. Ja s’endevinava que la sessió podia ser tensa i així va ser, el que no es podia endevinar, és el tracte indigne vers l’oposició, per part del govern, que es va negar a la creació d’una comissió informativa especial, en relació a la contractació d’un gestor turístic.
Tots els grups de l’oposició, es van limitar a criticar, l’opacitat que hi ha hagut en tot aquest procés de contractació, d’aquí la petició d’una comissió informativa, en cap moment ningú va qüestionar la capacitat professional d’aquest senyor. El que si hi va haver, és molta ironia dirigida a la puntuació de la proposta, que vista la documentació, no mereixia pas la puntuació màxima, per dictaminar això, no cal ser cap tècnic en la matèria senyora Giró, només cal tenir criteri.
Al finalitzar el ple, vaig sortir molt emprenyat, com a ciutadà, em vaig sentir defraudat, vexat, menystingut… I enganyat. La senyora regidora, en comptes de respondre les preguntes, que legítimament li havien formulat els regidors de l’oposició, es va passar l’estona, lloant les excel·lències del senyor Albert Moré, cosa que va enfurismar als regidors que havien demanat aquest ple extraordinari, no en va tenir prou, que en un moment determinat els hi va etzibar: deixin treballar, i jo li pregunto: amb això vol dir que no emprenyin, que es deixin de fer preguntes? Tot un exemple de transparència i democràcia i a sobre té la barra, d’esperar gairebé al final del ple, per informar que el senyor Moré ha presentat la dimissió.
Tot plegat molt patètic, indigne d’un consistori democràtic. He mirat d’analitzar els fets amb el cap fred, per això he deixat passar unes hores i n’he tret unes quantes conclusions. La intervenció de la regidora, és per guardar-la i fer-la servir per ensenyar, tot allò que no ha de fer un servidor públic, la no intervenció del senyor Alcalde, ja és de traca i mocador, tota una mostra del menyspreu que dediquen a l’oposició. Tota aquesta opacitat, bé a demostrar que en aquest cas han obrat molt malament, que han fet trampes de manera matussera i se’ls hi ha vist el llautó, en resum que és un veritable nyap.
Estic molt dolgut per tot plegat, però especialment, per l’ús de la dictadura de la majoria absoluta, que és, faig el que em dona la gana sense necessitat de debatre-ho, d’alguns ja m’ho esperava i no m’ha agafat per sorpresa, però d’altres em sap molt de greu aquest comportament.  
 
Manel Mayor                                                                          12 de Juliol de 2014

Publicitat

Opinió

Minut a Minut