Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

EL MESSIES DEL SOCIALISME ESPANYOL

|

- Publicitat -

Ja a la campanya de primàries, em va caure fatal, fatxenda, sobrat, perdonavides, donant lliçons a tort i a dret… Aquesta és una radiografia, feta de pressa i corrents, d’un personatge que a curt termini pot resultar nefast i que d’entrada demostra un tarannà de mala persona, manipulador i amb una cultura molt limitada.
Els qui em coneixen bé, saben que per mi criticar i atacar la dreta i l’extrema dreta, és un exercici tremendament fàcil, doncs no hi tinc res en comú, criticar l’esquerra en canvi, sigui de la nacionalitat que sigui i estigui més o menys descafeïnada, m’és molt més difícil i complicat, malgrat sigui descafeïnada i tot.
Però tornem a l’origen i objecte prioritari d’aquest escrit, aquest senyor, Pedro Sánchez, és o el considero jo, si més no, un digne hereu d’allò que en el meu entorn, varem anomenar el clan dels andalusos, clan fundat pels González, Guerra i companyia, que varen convertir Andalusia i de retruc Espanya, en paradís de la subvenció i el que és més greu, fent creure als més febles que això els afavoria i els afavoriria per sempre. El temps ha demostrat, que a qui afavoria realment era als cacics, Duquesa de Alba i companyia.
Però el personatge en qüestió, amb una ostentació de fatxenderia, manca d’ètica, manipulació i manca de cultura general, demostrant que és un pocasolta de primera divisió, ha tingut la pocavergonya de comparar, la violència de gènere amb l’independentisme. Si aquesta afirmació realment se la creu, la seva incultura voreja l’analfabetisme i si com jo m’imagino, no s’ho creu, aleshores és un manipulador i un pocasolta de campionat.
J a per acabar li diria, que si vol fer quelcom de positiu, el que ha de fer és baixar al món real i sortir de la seva bombolla de poder imperial i no se’n veu capaç, si més no, deixi’ns fer a nosaltres, que sabem molt bé el que volem.
 
Manel Mayor                                                                     27 de Juliol de 2014       
 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut