Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

SENSE SORPRESES

|

- Publicitat -

La prepotència dels representants de l’Estat espanyol, sembla que no té límits ni aturador, cosa que els porta a fer uns catúfols impressionants i uns ridículs espantosos.
Ja aquest matí, m’arribava la informació, a tall com si diguéssim d’aperitiu, l’actual guia espiritual del socialisme espanyol, ja deixava anar la primera perla de gran visionari polític mundial, deia ni més ni menys, que estaria bé que Mas anunciés que retira la pregunta i la data. Al llegir això, el primer que se’m acut és: viu al món real aquest personatge? I seguidament penso, com és possible que algú amb tant poc criteri, estigui en un lloc tant important.
Llavors un cop acabada la trobada Mas- Rajoy, arriba allò que tots sabíem, la total tancada en banda del President espanyol, dient que la consulta no és celebrarà perquè és il·legal i el President català ha respost que la celebrarà igualment i intentarà que es faci de manera legal i ho ha ratificat en la posterior roda premsa.
A ulls de tot el món lliure, estant fent uns ridículs de l’alçada d’un campanar, estan tant embriagats de poder, que al seu cervell no hi queda lloc, per al raonament democràtic, raonen a imatge i semblança del típic dictador, la llei per sobre del bé i del mal, sembla talment que pensin, jo tinc el poder, jo administro la justícia, per tant, jo soc la justícia, jo soc el poder, jo soc la llei… Molt democràtic tot plegat.
Sense cap ànim de fatxenderia, estic disposat a fer els hi una mica de pedagogia política, mirin, malgrat l’ex President Pujol hagi fet el que ha fet, malgrat que el President Mas hagués renunciat a continuar l’actual procés, encara que això sigui gairebé ciència ficció, el procés continuaria endavant, perquè malgrat que no ho entenguin, ni facin cap esforç per entendre-ho, és tot un poble o una gran majoria, la que està empenyent aquest procés cap a la llibertat i el poble, la Nació Catalana, és molt més important que qualsevol persona, per important que sigui aquesta.
 
Manel Mayor                                                                     30 de Juliol de 2014       
 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut