Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

TRABUCAIRES DE CARDEDEU

|

- Publicitat -

En el meu article d’abans d’ahir, ja me’n feia ressò, de l’existència d’aquesta mena de periodistes i fins i tot vaig apuntar que el tema que avui m’ocupa, es mereixia un article apart.
Tergiversar i manipular les informacions, tal com es fa en relació amb els Trabucaires de Cardedeu, per citar només el cas que avui poso sobre la taula, ens fa evident la categoria personal de certes persones, que els fa indignes d’exercir la professió del periodisme.
Difamar als Trabucaires de Cardedeu, com ha fet sense cap mena d’escrúpols, el diari La Razón, ja ens demostra de quina mena de gent estem parlant, d’entrada, no tenen ni la més mínima idea de que estan parlant, ni tan sols de que fan exactament les Colles de Trabucaires, ni que es tracta d’una molt antiga tradició i son tant pocavergonyes, ells i aquests del PP, que volen convertir unes matines tradicionals, amb els dispars de salves, en un assetjament, realment s’ha de ser molt mala persona.
Per tota aquesta colla de neofeixistes, sembla que tot val, que per aconseguir uns objectius, tots els mitjans son vàlids, però per a bé o per a mal, el temps posa a tothom al seu lloc. Jo com que no soc ni un cagadubtes ni un titella, no qualificaré pas de desmesurada l’actitud del PP, sinó de completament fora de lloc i de clara provocació, cosa que d’altra banda, és el seu” modus operandi” habitual, estan convençuts de que estan per sobre del bé i del mal i actuen en conseqüència amb una gran prepotència i fatxenderia.
Farien bé aquests aprenents d’informador, en comptes de tergiversar i manipular, d’adquirir coneixements previs d’allò del que volen informar, així de passada farien un molt bon favor a aquells que els llegeixen i deixarien de fer aquests enormes ridículs, però segurament, els interessa més estar a bones amb aquests que tenen el poder, desinformar als seus lectors encara que quedin com a miserables rucs.
 
Manel Mayor                                                                        26 d’Agost de 2014     

Publicitat

Opinió

Minut a Minut