Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

LA “V” SÍMBOL DE VICTÒRIA!!

|

- Publicitat -

Aquest Setembre, comença el curs polític tal com el varem acabar, amb les rucades d’en Santi Vila i les baixades de cavall de la Vicepresidenta Ortega, tot això amanit amb les poca-soltades d’en Miquel Iceta i les indefinicions amb aires de setciències d’en Joan Herrera. No és pas l’escenari més desitjat, però tampoc és per posar-nos pedres al fetge, no en va tampoc ha canviat gaire i ens n’hem anat en sortint.
M’agradaria, això si, que tots aquests amants de les indefinicions, de marejar la perdiu o de fer la puta i la ramoneta, que d’una vegada per totes, tinguessin el valor i el coratge, de dir les coses pel seu nom i deixar d’enganyar i confondre a la gent. Que son autonomistes? Que ho diguin d’una punyetera vegada i sense subterfugis que hi valguin, que de veritat volen la independència del nostre País? Que ho diguin d’una vegada per totes i sense embuts, que ja està bé home!!
En aquests moments que han de ser claus i definitius per al futur de Catalunya, ens cal estar units i no tenir quintacolumnistes a les nostres files, ens hi juguem el ser o no ser del nostre País i ara com mai haurem d’ajuntar tot el nostre seny, el nostre coratge i la nostra audàcia, tot això ens caldrà, per posar en el seu moment, la legalitat catalana, per damunt de la injustícia espanyola, protagonitzada principalment pel govern del PP i el tribunal constitucional, acompanyats no ho oblidem, pel PSOE i la resta de l’unionisme.
El primer moviment clau que farem aquest mes que acabem d’encetar, serà la V, que no us en càpiga cap dubte, que serà observat i comentat pel món sencer i en el que no s’hi val a badar, no podem tenir excessos de confiança, perquè és una manera de mostrar la nostra força al món i el que és encara més important, de manera pacífica.
A partir d’aquí, vindrà l’aprovació de la Llei Catalana de Consultes i enfilarem la recta final cap a la consulta del nou de Novembre i ja per acabar, un avís per a navegants, si el Poble català ha arribat fins aquí, no és pas per fer marxa enrere, sinó per convertir la V de l’Onze de Setembre en la V de victòria.
 
Manel Mayor                                                                     01 de Setembre de 2014
 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut