Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

CALLI D’UNA VEGADA

|

- Publicitat -

 Que aquests del PP, són uns impresentables, és una cosa sabuda i assimilada per tothom o per gairebé tothom, però les penques d’en Mayor Oreja, són d’una total indecència, no ja política sinó social, per sort, aquest trist personatge, emergit del franquisme, no té res a veure amb mi, ni en l'àmbit familiar ni en l'àmbit ideològic, en aquest darrer supòsit, puc dir amb orgull, que ens trobem als antípodes, l’un de l’altre.
Voldria recordar-li a aquest individu, que no es mereix l’apel·latiu de senyor, que ell i tots els de la seva corda, han fet servir durant dècades, la violència d’ETA, per tapar els propis crims, els comesos durant el franquisme i els d’aquest temps que ells anomenen democràcia i es pot dir, sense temor a equivocar-se, que aquest ha estat, el seu únic punt programàtic i d'ençà que ETA ha deixat de matar, s’han quedat sense programa.
És indecent i fins i tot diria que criminal, tractar el poble català de seguir les directrius d’ETA, pel fet de voler aconseguir la llibertat, de manera pacífica i democràtica, si, aquella que ens va estar usurpada per la força de les armes, sí, aquest Poble que ha estat subjugat i reprimit amb tota mena de violència, durant més de tres-cents anys.
Ja per acabar, només recordar-li, que ens ho van intentar prendre tot, la llengua, la cultura, la història… però en realitat, l’únic que ens han pres, és la por. I ja per finalitzar, només una demanda: Tanqui aquesta boca i calli d’una vegada.  
 
Manel Mayor                                                                 24 de febrer de 2015   
 
 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut