Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

IMMIGRACIÓ MASSIVA

|

- Publicitat -

Ara que des de fa mesos, la immigració massiva és notícia diària, voldria fer unes reflexions que a alguns els hi semblaran exagerades i a d’altres en canvi els hi poden semblar encertades, ho considero així, ja que el tema ja de per si és prou polèmic.
Crec d’entrada, que l’enfocament general en l’àmbit europeu i de retruc mundial, és completament erroni, ja que els estats continuen encaparrats a considerar-ho un problema europeu i no hi veuen més solució que la policial.
El problema és real i de grans dimensions, però l’error, continua essent la ubicació del problema, que no és Europa, sinó principalment l’Àfrica i és allà a on s’hauria d’intentar resoldre, perquè és d’allà d’on fugen de les guerres i de la misèria.
Però és clar, aquests estats que encara tenen mentalitats del primer terç del segle vint, prefereixen guarir el mal de cap amb aspirines, en comptes de cercar l’origen de la malaltia, s’estimen més gastar els calés en exèrcits i armes, en comptes d’invertir en aquests països, per impedir aquestes fugides massives, en busca de la dignitat i el benestar i un millor futur per als seus fills.
En comptes de tot això, ho tracten com un problema d’ordre públic i condemnen a tota aquesta gent, a la mort per inanició i el que és encara pitjor, s’intenta prendre’ls la dignitat, tractant-los com a animals infectats que s’han de sacrificar.
No em considero en possessió de la veritat i encara menys de la veritat absoluta, però és la meva, així ho veig i així ho expresso.
 
Manel Mayor                                              20 d’agost de 2015

Publicitat

Opinió

Minut a Minut