Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

MANERES DE FER

|

- Publicitat -

Escrivint sobre el futur del meu País i més si és en clau de independència, advocant per la completa llibertat, lògicament hom s’espera generar certa polèmica, però el que ja no és tant normal, és rebre únicament desqualificacions i insults, algun d’ells greu i en canvi cap argument, si, em refereixo als contraris a la independència, no és pas que em preocupi ni em tregui la son, simplement en vull deixar constància, dels partidaris de la llibertat, d’aquests si, he rebut alguns afalagaments i mostres de suport.
El que ja si que considero greu, és que el número dos del PSOE, estigui en aquest nivell, cap ni un argument i en canvi desqualificacions i insults greus i barroers, dirigits cap al President de la Generalitat.
És molt evident que actuant així, mostren un nivell cultural per sota dels mínims exigibles, el nivell polític demostrat, no és pas més elevat que el cultural, doncs demostren que transcorreguts cinc anys ja d’aquest procés, encara no se’n ha adonat de res, segurament la seva prepotència li deu paralitzar el cervell, al igual que a molts dels que actualment estan a la poder i d’altres que ho han estat amb anterioritat.
Amb tot, no vull pas dir, ni tan sols insinuar, que tots els contraris a la independència, siguin uns rucs i uns poca soltes, doncs ni ha que si que donen arguments, però me’ls donen de paraula i sense ànim de faltar al respecte, igual que la meva intenció tampoc ho és. Mols d’aquests, son persones a les quals, els hi tinc afecte personal i a alguns d’ells molt d’afecte. És evident que els seus arguments no em convencen, igual que els meus tampoc els hi acaben de semblar els millors, s’endevina sobradament que polemitzem, però la nostra estimació no en surt pas tocada. Si al final d’aquest procés, guanya la meva opció, que és el que jo desitjo, la nostra relació es veurà enfortida, de la mateixa manera que si guanyés l’opció contrària, encara que desitjo que no sigui així, es veurà igualment enfortida.
 
Manel Mayor                                                                       18 de setembre de 2014  

Publicitat

Opinió

Minut a Minut