Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Volem tenir la clau de la caixa?

|

- Publicitat -

La Sobirania Fiscal encara no s'exerceix a l'Ajuntament de Barcelona, entesa com el concepte de “tenir la clau de la caixa”. Si la tenim, podrem fer el pas definitiu cap a la independència de Catalunya.
 
Han de ser els ens públics els que declarin i liquidin els impostos al Principat a través de l'Agència catalana, habilitada actualment als seus efectes.
 
Aquesta pràctica la podem fer a partir de dues vies:
–        Presentant mocions al Ple.
–        Fer-ho per ordre de l'Alcaldia, d'aplicació directa.
 
Si seguim la primera via, tot rau en l’aprovació del que es coneix com la “Moció per l'exercici de la Sobirania Fiscal”. Com pot ser que Barcelona, la que hauria de ser la punta de llança de les accions que ens duguin a la Independència, no ho fa?
 
I no només l'Ajuntament, tots els ens públics. Es tracta d'una acció totalment legal, dins del marc espanyol, ja que de moment la Conselleria d'Economia, un cop rebuts els diners, els envia directament al Ministerio de Hacienda.
 
Sabem que una MILLOR BARCELONA serà possible dins d'una Catalunya Independent, i el seu Ajuntament ha de començar a establir una canalització dels nostres diners, els quals quan vulguem i siguin necessaris els podrem retenir.
 
És per tot això que necessitem una majoria amplia independentista a l'Ajuntament de Barcelona, perquè l'únic camí per ser lliures és a través de la plena sobirania fiscal i la Declaració Unilateral d'Independència (DUI), tant una cosa com l’altre han d’anar totalment coordinades.
 
Volem tenir la clau de la caixa? Votem Independència també als Ajuntaments.
 
Volem una MILLOR BARCELONA!

Publicitat

Opinió

Minut a Minut