Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Immigrants irregulars treballant irregularment

|

- Publicitat -

 

Hem sentit aquests darrers dies que a Catalunya Radio s’està fent el treball de veure com es contracta irregularment a treballadors irregulars (pot ser d’un altre manera?).

Publicitat

Una de les coses que es senyalen és que les autoritats no fan res. Però el no fer res és fer, és propiciar més mercat negre laboral i més sobreexplotació de treballadors però a més, l’intervenció de l’administració de la ma de la policia denunciant als "immigrants" i donant-lis l’ordre d’expulsió per haver comés una falta administrativa (no tenir papers) encara dilata més tot el procés d’irregularitat: Un persona que es troba “sense papers”, per accedir al permís de residencia necessita demostrar entre 3 i 5 anys de residència i empadronament, per tant, l’ordre d’expulsió que pràcticament mai s’executa, l’únic que fa és estendre la situació d’irregularitat per un mínim de 3 anys i un màxim de 10.

No serà que "La Ley de extranjeria" és la que propicia les bosses d’irregularitat i, per tant, l’augment incessant del treball submergit, negre, irregular i extremadament injust i intolerable en una societat que volem democràtica i RESpublicana?

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut