Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Vuit cognoms cata…espanyols

|

- Publicitat -

Una de les ultimes ocurrències dels nostres benvolguts i estimats germans de l’ala feixi…(una querella noto que s’apropa) sensata, ha sigut centrar l’atenció de tothom en la “absència” de cognoms castellans a les llistes de Junts pel si.

Que faríem sense aquesta bona gent! Sort que ells vetllen per les coses realment importants, allò que preocupa als ciutadans del nostre país. Si us plau, deixem-nos de ximpleries com la pobresa, la justícia social, l’educació, la cultura, la, la, la… Això són bajanades de rojos, progres, naZionalistes i de la conspiració judeo-maçònica.

Siguem sincers amb nosaltres mateixos. Hem de protegir una cosa tant i tant valuosa, necessària, marginada i perseguida com els cognoms d’origen espanyol. Ja sabeu, aquests cognoms que són purs, racialment acceptables i els únics vàlids en una societat com Déu nostre senyor mana.

On són els Bahamonde, de Rivera, SanjurjoYagüeVarelaQueipo del LlanoSuñer, etc.? Com tothom sap, l'única manera valida de saber que una llista mira pels interessos de tots els ciutadans d’un país, és segons la proporcionalitat i bona presència dels cognoms d’una cultura que només vol que els pobres i enganyats catalans no vagin a petar de dret a l’apocalipsi.

Que un 40% dels cognoms siguin no catalans, hem sembla massa poc. Han de ser un 99%. Ja sabeus… per això de mantenir una persona amb alguna cosa que soni a català (una cosa pintoresca, folklòrica si ho voleu dir), a l'estil reserva d’indis americans. Aquest 99% aconseguiria que ningú digui que ens agrada classificar a la gent entre bons i malvats catalans, ja que com sabeu els cognoms donen puresa racial, integritat, sentit d’estat i de justícia.

De veritat penseu que un Vila, Llorenç o Casamitjana, podrà vetllar millor pel benestar de la ignorant massa social que un Martínez, Ruiz o Garcia?

Ara no digueu que als maleïts catalans (que segur que fan ritus satànics i mengen nens), els importa un rave els cognoms que té cada individu sempre que sigui una persona que miri pel bé del seu país i els seus iguals. Si això fos veritat, en un moment de la seva història han de tenir un president amb cognoms espanyols. Però no passarà mai perquè són uns sectaris! Seria bonic sentir com diuen: Molt honorable José Montilla Aguilera. Per dir una sèrie de nom i cognoms a l’atzar, eh. També podria dir García Gil de Manrique i Maldonado o Alfonso de Sotomayor. Per dir quelcom sense sentit.

Un heroi nacional i futur ministre de propaganda o membre del consell d’administració de Gas Natural com Josep Ramon Bosch, ens ha fet veure l’horrible i trista realitat dels cognoms. Estic segur que com a bon patriota i quan pugui fugir del gueto de Catalunya, canviarà el seu terrible cognom pel de Bosque o qualsevol altre que pugui entendre una persona de bé i en cristià.

Ja se que aquest article no és bo, ni en estructura, ni en ritme, ni en coherència, però ja sabeu, escric en català i això comporta que tingui una cultura degradada per les mentides dels naZionalistes

Sense mes, una fraternal abraçada no nacionalista d’algú que té cognom castellà i català.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut