Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Ara es volen car­regar el Comis­sionat de la Tran­si­ció Nacional però nos­altres ja no els reconeixem com al nos­tre Con­sell de Min­istres. Bon vent!

|

- Publicitat -
El diven­dres pas­sat, com cada diven­dres, es va reunir el Con­sell de Min­istres de l’Estat Espanyol. Aquest òrgan va decidir entre d’altres coses carregar-​se al Comis­sionat per la Tran­si­ció Nacional que recent­ment ha nom­e­nat el Pres­i­dent Artur Mas.
 
Segons l’Estat, la Gen­er­al­i­tat té un mes per fer fora a Car­les Viver Pi-​Sunyer i les seves fun­cions que ja havia ini­ciat coor­di­nant els difer­ents Depar­ta­ments de la Gen­er­al­i­tat de cara a preparar les estruc­tures d’Estat grad­ual­ment d’aquí a la inde­pendèn­cia de Catalunya en cas que així ho decideixin els ciu­tadans el dia 27 de setembre.
 
L’Estat ha fet aquest requer­i­ment a la Gen­er­al­i­tat. I la paraula requer­i­ment nor­mal­ment queda molt bé des de la corte­sia més abso­luta, però ja sabem que l’Estat Espanyol no és cortès, per tant, aquest requer­i­ment està fet sota ame­naça i si la Gen­er­al­i­tat no anul·la aquest Comis­sionat l’Estat el recor­reràen un mes al Tri­bunal Con­sti­tu­cional i aquest en sus­pendrà les fun­cions. És per tant un requer­i­ment fet com sem­pre s’han fet a l’Estat Espanyol. Amb el “porque yo lo digo y punto”. La opinió dels ciu­tadans els hi és igual.
 
El que em sem­bla real­ment absurd a aque­stes alçades de la par­tida és que es pensin real­ment que sus­pe­nen aquest Comis­sionat s’aturaran els anhels de llib­er­tat d’aquest poble, o s’aturarà la con­struc­ció del nou Estat per part del Gov­ern d’Artur Mas. Els mem­bres del Con­sell de Min­istres i del Tri­bunal Con­sti­tu­cional ja hau­rien de saber que la seva opinió no ens importa. El dia 9 de novem­bre ja vam demostrar-​ho. Ja no els reconeixem com a autori­tat, ja no són autori­tat a Catalunya com a mínim per més de dos mil­ions de cata­lans que els vam des­obeir ara farà mig any, que ens en vam riure a la seva cara pre­democràtica d’incredulitat. Per tant, impugnin el que vul­guin, que nos­altres con­tin­uarem fent com si res. Bon vent i barca nova!
Publicitat

Opinió

Minut a Minut