Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

I just ara l’Estat Espanyol se n’adona que el ‘SÍ’ va guanyar el #27S

|

- Publicitat -
Les estruc­tures de l’Estat Espanyol han tri­gat un mes després de les elec­cions del 27S a adonar-se’n que tenen un prob­lema. Són així. Tenen els seus ritmes alhora d’entendre els con­ceptes, alhora de sumar vots i escons o potser és sim­ple­ment que de tant men­tir es creuen les seves pròpies mentides.
 
Però el cert és que van estar un mes dient que l’independentisme havia per­dut el dia 27 de setem­bre i incom­pren­si­ble­ment l’independentisme va guan­yar les vota­cions per tenir majo­ria abso­luta al Par­la­ment de Catalunya. I van dir que havíem per­dut les elec­cions i ara se n’adonen que entre Junts pel Sí i les CUP poden pre­sen­tar i aprovar una pro­posta de res­olu­ció al Par­la­ment de Catalunya d’inici del procés d’independència, per anar descon­nec­tant amb Espanya de mica en mica.
 
Doncs quins man­era tan estranya que tenim de per­dre, eh, els inde­pen­den­tistes. Un mes dient que no podríem fer res i al primer acord entre Junts pel Sí i les CUP ja tremolen. Ja ha de com­parèixer Rajoy, ja s’ha de reunir amb tots els líders polítics espany­ols. Ja han de pren­dre deci­sions con­juntes. Ja han d’amenaçar-nos als cata­lans ens suspendre’ns l’autonomia. Imagineu-​vos doncs del que serem capaços si els inde­pen­den­tistes som capaços de for­mar un Gov­ern capaç de tren­car amb tot, de tornar a començar. Només per veure la cara que se’ls hi queda val la pena provar-​ho. Àle­gria que és diven­dres. Bon dia a tothom!
Publicitat

Opinió

Minut a Minut