Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Inhabilitem la Constitució Espanyola mantenint Romeva Conseller!

|

- Publicitat -
Feia temps que ho sabíem i que podíem estar preparats. No sabíem quan, però el xoc de trens era inevitable, les legit­im­i­tats havien d’enfrontar-se perquè en quedi una de guanyadora. I aquest moment ha arri­bat. El primer duel, el primer enfronta­ment, dels molts que vin­dran, el va posar ahir per la nit sobre la taula el Tri­bunal Con­sti­tu­cional sus­pe­nent la Con­sel­le­ria d’Afers Exte­ri­ors de la Gen­er­al­i­tat de Catalunya a peti­ció del Gov­ern Espanyol.
 
O Tri­bunal Con­sti­tu­cional o democrà­cia? O Tri­bunal nom­e­nat a dit pel PP i pel PSOE o Par­la­ment democràtic? O pro­hibi­cions o urnes? O Espanya o Catalunya? Acatem al Tri­bunal Con­sti­tu­cional o la declaració que el Par­la­ment de Catalunya va fer el 9 de novembre?
 
Aquest que és el primer gran xoc de legit­im­i­tats que hi haurà en tot el procés, cal que el venci la legit­im­i­tat cata­lana. Hem d’aguantar l’envestida, no baixar el cap. Ens hi juguem la cred­i­bil­i­tat nacional i inter­na­cional de que aquest procés d’independència va de debò. Exercim la sobi­ra­nia des d’avui! Amb això i tirant enda­vant les 3 pro­postes d’estructures d’Estat que vam pre­sen­tar al Par­la­ment i que ara no sé quin informe desacon­sella. Tirem pel dret, amb valen­tia i sense per­dre mai la cred­i­bil­i­tat de que aquest camí no té marxa enrere. La força del con­venci­ment i la il.lusió de creure que això és pos­si­ble és el mil­lor que tenim. Con­tin­uem avançant!
 
www​.ericber​tran​.cat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut