Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Rajoy va deixant passar el temps tot esperant que els independentistes ens dividim

|

- Publicitat -
Diuen que qui dia passa any empeny. I Mar­i­ano Rajoy es pren la dita al peu de la lletra. Si hi ha noves elec­cions a Espanya, cosa que ja sem­bla inevitable, el nou Gov­ern no es for­maria, prob­a­ble­ment, fins a la tar­dor. Més ho menys un any després que Rajoy con­vo­qués els pas­sats comi­cis fal­lits. Haurà estat un any més com a Pres­i­dent i haurà tingut un any més perquè flo­r­eixin els brots verds en l’economia i atur espanyol.
 
Molta gent es pre­gunta per què Rajoy mai no reac­ciona i sem­pre deixa que passi el temps. Doncs perquè en gen­eral li va prou bé deixar que el temps arregli les coses sense que ell s’embruti les mans. I en aquest cas con­cret té forces pos­si­bil­i­tats que si es con­vo­quen noves elec­cions el seu par­tit polític sigui el que en surti més reforçat. Rajoy podria tornar a ser ele­git pres­i­dent grà­cies pre­cisa­ment a no fer res.
 
No en tots els temes és igual però en gen­eral li fun­ciona la estratè­gia. Pel que fa a Catalunya i el procés sobi­ranista la carta del temps també li va prou bé. De fet els dar­rers grans entre­bancs que hem tingut han estat per culpa nos­tra. I els prin­ci­pals entre­bancs que s’entreveuen pel futur més imme­diat també sor­gi­ran d’independentistes, de neures per­son­als i de manca de sen­tit d’Estat.
 
Els inde­pen­den­tistes hem d’estar a punt pel que pugui venir, però també i sobre­tot, pel que no pugui venir. Hem d’estar a punt per resi­s­tir els atacs però també per ges­tionar l’espera, l’angoixa i la indifer­èn­cia. I només en l’equilibri dels tem­pos arrib­arem a bon port.
 
Bon dia a tothom!
 
www​.ericber​tran​.cat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut