Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Ajuntament del PSC de Cornellà, com heu permès que un defensor de Bin Laden prediqui a la vostra ciutat?

|

- Publicitat -
Aten­ció! El conegut Imam salafista Saleh El Mghamsi ha estat a Catalunya. Ha vingut aquest cap de set­mana i ha inau­gu­rat a Cor­nellà una mesquita que, segons algunes infor­ma­cions que avui pub­li­carem a nous​cata​lans​.cat, podria haver costat fins a 11 mil­ions d’euros.
 
Però qui és El Mghamsi? El Mghamsi és un pred­i­cador que l’any 2012 a Qatar TV va afir­mar, estigueu atents: “Té més sante­dat i més honor Osama Bin Laden que qual­sevol infi­del: els jueus, cris­tians, apos­tetes, ateus i zoroes­tri­ans”. Repeteixo, “té més sante­dat i més honor Osama Bin Laden que qual­sevol infidel”.
 
Però que hi feia El Ghamsi a Cor­nellà? Doncs va ser con­vi­dat per la junta d’una nova Mesquita finançada amb din­ers d’Arabia Sau­dita, que el van pre­sen­tar com a “piatós i savi”.
 
I per què s’inaugura una Mesquita com aque­sta a Cor­nellà? Cal­drà preguntar-​li al Par­tit Social­ista que és qui gov­erna la ciu­tat. Conc­re­ta­ment al regi­dor de l’equip de Gov­ern que va anar a la pre-​inauguració ara fa unes set­manes. També caldria pre­gun­tar al Min­istre de l’Interior en fun­cions, el senyor Jorge Fer­nán­dez Díaz, per que ho ha per­mès. Igual com cal­drà pre­gun­tar què feia a la inau­gu­ració el pres­i­dent i el por­taveu del Con­sell Islàmic de Catalunya, que durant el Gov­ern tri­par­tit i amb la presidèn­cia de José Mon­tilla, era la insti­tu­ció musul­mana de refer­èn­cia del Govern.
 
Arri­b­ats a aquest punt, les forces de segure­tat i l’administració poden tan­car aquest niu de rad­i­cal­isme islàmic al cor del Baix Llo­bre­gat? Ens podem ajun­tar tots els par­tits polítics a fer front a l’islamisme rad­i­cal? Esperem que sí! Volem Saleh El Mghamsi i tots els rad­i­cals fora de Catalunya.
 
www​.ericber​tran​.cat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut