Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Sap la CUP que si tensa més la corda, al final es trencarà?

|

- Publicitat -
Alerta a aquest tuit del cap de set­mana! “La CUP demostrant perquè la gent sense prin­cipis ni val­ors ni aguan­ten la mirada ni respecten els pactes. #xusma“.
 
El va escriure el mem­bre del Sec­re­tariat Nacional de l’Assemblea Nacional Cata­lana Francesc Abad. Escol­lit just la set­mana ante­rior. Cal a dir que ja ha pre­sen­tat la renun­cia i ha estat accep­tada pel pres­i­dent Jordi Sánchez, que demà a les 9h ens acom­pa­n­yarà a l’estudi a l’espai de l’entrevista.
 
Més enllà de si va ser afor­tu­nat o no el hash­tag #xusma i de si havia de dim­i­tir o no, més enllà de la polèmica i de la car­nassa política que se’n vul­gui fer aque­sta situació no és anecdòtica. Aquest tuit és un exem­ple de la frag­mentació política de l’independentisme que en bona part està gen­er­ant la CUP des de la mateixa nit de les elec­cions del 27S. Som molts els qui estem decep­cionats, cabre­jats i pre­ocu­pats perquè la CUP no com­pleix els acords, no pri­or­itza la inde­pendèn­cia i sem­pre tensa una mica més la corda posant en per­ill el full de ruta acordat.
 
I no, això no va de veure qui és més inde­pen­den­tista, sinó de que tots ple­gats poguem deixar de ser inde­pen­den­tistes d’una vegada!
 
I sobre Francesc Abad que dir? Doncs que és un patri­ota que ha fet gran feina pel país, sense anar més lluny és un dels respon­s­ables que aquest diu­menge al final de Copa pogués­sim lluir este­lades perquè si arriba a ser per d’altres estaríem one­jant ban­deres esco­ce­ses o deba­tent sobre si els Ajun­ta­ments han de reco­ma­nar l’ús de copes de sag­nat men­strual enl­loc de com­p­re­ses. Així que ànims Francesc, a con­tin­uar fent molt bona feina.
 
I nos­altres comencem el debat de la República!
 
www​.ericber​tran​.cat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut