Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El regidor de la CUP Josep Garganté ja té el cop de porra que buscava. Suport als Mossos!

|

- Publicitat -
És dil­luns i hem de començar la set­mana felic­i­tant al regi­dor de la CUP a l’Ajuntament de Barcelona Josep Gar­ganté perquè final­ment ahir es va empor­tar un cop de porra per part dels Mossos d’Esquadra. Després d’una set­mana provo­cant i inci­tant aldarulls a Grà­cia per fi s’ha pogut fer la foto amb un morat al cul. Va ser bus­cat, men­tre la poli­cia inten­tava dis­per­sar uns man­i­fes­tants que els dis­par­aven amb pis­toles d’aigua. Van avisar una i altra veg­ada i ell es va quedar allà expres­sa­ment inten­tant tren­car el cordó poli­cial perquè és regi­dor. Si que se li han pujat ràpid els fums al cap a la nova política.
 
Cal recor­dar que els Mossos fan la seva feina i no cobren perquè una colla de mar­recs es passin un diu­menge al matí llançant-​los aigua després d’haver-lis tirat pedres totes les nits prèvies. És insul­tant i jo vull agrair als Mossos d’Esquadra la feina que fan també i espe­cial­ment aque­sts dies.
 
Ahir hi va haver també una altra man­i­festació a Barcelona on 60.000 per­sones van protes­tar con­tra les retal­lades socials del Tri­bunal Con­sti­tu­cional. No hi va haver cap inci­dent. Ni un. I això que hi havia molta diver­si­tat ide­ològ­ica. Així es fan les coses. Bon dia a tothom!
 
www​.ericber​tran​.cat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut