Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Que trist que encara hi hagi gent que hagi d’estimar amb por o d’amagat #LoveIsLove

|

- Publicitat -
Avui és un dia trist, molt trist. Aquest cap de set­mana ha tingut lloc un greu atac ter­ror­ista als Estats Units, a Orlando. Un home, un sonat, ha entrat a una dis­coteca gay i ha començat a dis­parar provo­cant desenes de morts i de fer­its. De moment 50 morts i 53 fer­its. Joves que ballaven a ritme latino un cap de set­mana qual­sevol van veure com s’acabava la seva vida pel sol fet d’estimar a una per­sona del seu mateix sexe.
 
Estat Islàmic ha reivin­di­cat l’autoria, però per ara tot sem­bla indicar que aquest atemp­tat l’ha provo­cat un home pel seu compte. Un homò­fob que fa uns dies es va molestar perquè amb la seva dona i fills van veure com dos homes es don­aven un petó pel car­rer a plena llum del dia. I va decidir venjar-​se. I es va venjar.
 
Que trist que en ple segle XXI encara hi hagi gent que es molesti per aque­stes coses, que trist que encara hi hagi gent que hagi d’estimar amb por o d’amagat. I que trist que això sigui el pa de cada dia; una mala mirada, un comen­tari homò­fob, una pal­lissa o una mas­sacre. I és que encara que a occi­dent no estiguem acos­tu­mats a mas­sacres així, al món cada dia hi ha molts assas­si­nats sim­ple­ment per esti­mar. Recordem-​ho. Des­canseu en pau.
 
www​.ericber​tran​.cat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut