Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

‘Hem de fugir d’un Estat que presumeix d’haver-se carregat el sistema sanitari català’

|

- Publicitat -
És molt greu que hi hagi grava­cions d’una con­versa pri­vada al despatx del min­is­teri de l’Interior. És molt greu que el min­istre de l’Interior con­spiri no només con­tra l’independentisme, sinó con­tra la democrà­cia. És molt greu que el direc­tor de la Ofic­ina antifrau sigui cor­rupte així com alguns fis­cals. És molt greu que hi hagi una con­spir­ació pública del més alt niv­ell polític, judi­cial i mediàtic i que ningú no dimiteixi. Però el més imp­re­sentable de tot és que el direc­tor de l’Oficina antifrau, Daniel De Alfonso, i el min­istre, pre­sumeixin en una con­versa pri­vada d’haver-se car­regat el sis­tema san­i­tari català.
 
Cal ser molt mis­er­able per posar en risc la vida de les per­sones per vetar unes idees polí­tiques i que encara es pre­sentin com a víc­times, i és insul­tant que just el min­istre Fer­nan­dez Díaz faci la roda de premsa per desmentir-​ho a l’hospital de Vilade­cans amb una pan­carta en defensa de la san­i­tat pública. Però sabeu què és encara més greu? Que ningú no hagi dim­i­tit encara, que cap dels ton­tos útils d’aquesta con­spir­ació que van aprof­i­tar aque­stes manip­u­la­cions medià­tiques per esgar­ra­par vots no demani perdó. I encara una altra cosa. És molt greu que aquest diu­menge el Par­tit Pop­u­lar torni a guan­yar les elec­cions a niv­ell espanyol.
 
És per això i per moltes altres raons que aquest diu­menge a les elec­cions hem de blindar el bloc inde­pen­den­tista per poder cul­mi­nar el procés quan abans i marxar d’aquest Estat que no ha can­viat, que no can­via i que no vol can­viar. Per més vin­cles sen­ti­men­tals que poguem tenir amb altres pobles d’Espanya, hem de fugir d’un Estat que pre­sumeix d’haver-se car­regat el nos­tre sis­tema san­i­tari. El dels nos­tres pares, el dels nos­tres fills. Diu­menge no et quedis a casa i vés a votar. Bona revetlla de Sant Joan!
 
www​.ericber​tran​.cat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut