ACN Vilablareix – Ous amagats al jardí, tallers per decorar galetes i fer cistells amb la cara d’un conill, cares pintades i, com no podia ser d’altra manera, xocolata. El matrimoni artífex de la gelateria Rocambolesc, el petit dels germans Roca i la seva dona Ale Rivas, han importat al Mas Marroch de Vilablareix (Gironès) la tradició americana de Pasqua per “compartir la festa” amb petits i grans. Aquí ja muntaven una recerca d’ous de Pasqua amb la seva filla i uns quants amics, però aquest any han decidit convertir-ho “en tot un esdeveniment”. També, dins la voluntat d’estendre el seu particular univers de gelats i xocolata. “Volem fer una activitat que vagi més enllà de la mona, i que sigui una de joc i de divertiment per a tothom”, explica Jordi Roca.
Ous amagats, xocolata, pollets i conills: primera jornada familiar de Pasqua amb segell del pastisser gironí Jordi Roca
|
- Publicitat -
Publicitat