Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El fracàs d’Hereu demostra l’èxit de les consultes populars per la independència

|

- Publicitat -

Més de tres milions d’euros per garantir un dels nyaps més greus dels darrers anys; el fracàs de la consulta sobre el futur de la diagonal, que avui ja ningú nega, ha posat en valor les consultes per la independència.

Malgrat tot, l’esforç realitzat per part del govern municipal no han pogut ni tant sol garantir la credibilitat de la consulta. Si a sobre li afegim la ridícula participació i que la proposta defensada per l’alcalde Hereu pot sortir derrotada, el fracàs es pot considerar d’alta volada. Un fracàs que exigeix responsabilitats polítiques.

Publicitat

Què diran ara els grans mitjans de comunicació, com La Vanguardia i El Periódico, sobre les consultes per la independència? Seguiran gosant ridiculitzar la feina de la bona gent d’aquest País? Seguirà el silenci informatiu sobre la mobilització popular més gran que s’ha fet mai?

Algú dubte que la consulta per la independència a Barcelona tindrà més participació, més credibilitat que la consulta nyap de la Diagonal? Què no garantiríem amb la meitat dels diners que s’ha gastat Hereu?

Què diran ara aquells partits polítics, analistes i cronistes que han criticat i s’han mofat de les consultes independentistes? Què dirà ara Joan Ferran, Iceta i cia? Què n’aprenguin. Aviat els ciutadans de Barcelona podran votar amb garanties pel seu veritable futur, sort que no serà Hereu qui l’organitzi.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut