Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

La meva opció per aquest 20-D

|

- Publicitat -

La setmana passada demanava al meu article que, per sobre de tot, cap vot independentista es quedés a casa aquest pròxim 20 de desembre i que, com no pot ser de cap altra manera, es votés a opcions merament independentistes. En aquestes eleccions només hi ha dues amb aquestes característiques. Però ara, quan ja arribem als últims dies de campanya, vull deixar clar, perquè crec jo, que la millor opció de totes dues, és votar a Democràcia i Llibertat.
La primera i principal raó és perquè tot vot que hi vagi a aquesta coalició, serà un suport directe, a la figura del President Mas. Si Democràcia i Llibertat guanya aquestes eleccions, reforçaria moltíssim, les posicions del president en funcions, tant davant dels espanyols, com davant dels negociadors de la CUP.
La segona i també molt important és que els partits nacionalistes espanyols, estan desitjant veure com es fot una gran nata, la coalició formada per Convergència, Demòcrates de Catalunya i Reagrupament; i només per això, només per no donar-li aquesta satisfacció als nostres adversaris polítics, ja paga la pena anar a votar per Democràcia i Llibertat.
La tercera i per a mi molt important, ja que en formo part, és que Reagrupament ha optat per entrar en aquesta coalició, per a deixar clar que les coses estan canviant i que Catalunya va directe cap a la plena llibertat. Catalunya va directe cap a la independència i que això ja no té aturador.
La quarta, que també serveix si en canvi decidiu votar per Esquerra, és que amb els vostres vots independentistes, fareu que al Duran o al Rivera els hi costi una miqueta més aconseguir cada Diputat.
Així que us torno a repetir, ja sé que a molts us fa molta mandra anar a votar aquest diumenge però us demano que feu un esforç, que aneu al vostre col•legi electoral i que, agafeu la papereta de Democràcia i Llibertat i que la dipositeu a l’urna.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut