Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Gràcies Montilla!!

|

- Publicitat -

Acabo de tornar després d’uns merescuts (o no) dies de vacances. Durant aquests dies he descobert una nova cultura, tradicions, manera de ser i lifestyle d’un país com Alemanya del qual n’hauríem d’aprendre moltes coses (no totes).

   On no hi ha diferència entre Alemanya i Catalunya és que allí, a la televisió alemanya, tampoc hi apareix el ‘president’ Montilla. A vegades em pregunto si el ‘gran’ gestor Montilla està permanentment de vacances. O no és feina seua donar la cara quan les catàstrofes es succeeixen una darrera una altra al nostre país? Ni que sigui, com és de costum entre la deshonra de polítics que tenim, per traspassar la culpabilitat a governs anteriors. Ningú encara ha dit que la culpa de les apagades de Barcelona és culpa d’en Primo de Rivera i la seua política d’inversions a Catalunya? No? Doneu-los temps.

Publicitat

   Però fent memòria… sí que l’he vist a la TVE-3 a en Montilla! L’he vist almenys dues vegades llepant el cul a la Sra Indesitjable Margarita Álvarez i al Sr Talante Mentider, deixant-nos clar que Catalunya és una sucursal de Madrid-Spain. Vostè, Sr Montilla, és igual de bon gestor que un inútil director que vaig tenir en els meus temps d’estudiant i treballador de la gran màfia bancària, es passava el dia trucant al cap de zona perquè era incapaç de decidir res per ell mateix, no fos cas que algú s’enfadés. Era una marioneta sucursalista igual que vostè i tota la seua tribu de sociates.

   Però li dono les gràcies Sr Montilla, perquè a part de deixar clar el nivell de sucursalitat de l’actual govern català també ha deixat clar que:

1-Votar ICV-EUA és votar sociates, o dit d’una altra manera, és votar ser una sucursal fidel als mandats de Madrid. La marca blanca socialista número 1 (com ja fa anys que es demostra en altres ents tan importants com l’ajuntament de Barcelona) encoberta per un suposat ecologisme inexistent. Algú hem podria dir quants cotxes híbrids hi ha en una conselleria tan potent com la d’interior. O si als cossos dels mossos, agents rurals o bombers es fa recollida selectiva d’escombraries?

2-Ha desemmascarat a E (abans ERC) i tota la seua cúpula aburgesada i traïdora que li ha trobat el gust a la poltrona i no ha dubtat a fer un espanyol (nivell menys zeta de català i titella de Madrid) president de Catalunya, entrant així a formar part d’un govern que s’encarregarà de desplegar un estatut que, la gran majoria dels seus votants (segurament ja ex-votants), no vol. Ells mateixos, tot i el posterior penediment, van defensar-ne el no.

3-Ha evidenciat la decadència de CyU, que en la era post-pujolista està destinada a la marginalitat, a no ser que es desfaci la coalició (ja aniria sent hora) i Convergència aposti per un discurs clarament catalanista-sobiranista, desfent-se de passada de tots els dinosaures que tenen per allà dins i que tan mal els fan així com del Sr Mas. Vostè, Sr Mas, vagi dedicant-se a cuidar el jardinet i passejar el gosset perquè això de la política l’ha superat sempre, i no sé si no s’adona que, si no ha vençut a en Montilla, no vencerà mai ni al jubilat de torn per la presidència de l’escala de veïns. En cas d’escissió Unió es convertiria en un partit marginal sense cap expectativa.

   Ningú fins ara havia deixat les coses tan clares i qui no ho vegi és que és cec! Per tot això: gràcies Sr Montilla!! La política catalana està pitjor que mai, però almenys les caretes ja no oculten la realitat de cada polític, la realitat de cada partit.

   Ah! I continui sense donar la cara davant els catalans i no es deixi veure gaire per la TV perquè cada vegada que hi apareix he de sortir corrent cap al lavabo… i pensar que jo també l’he fet president! Però no sóc dels que ensopega dues vegades amb la mateixa pedra…

Publicitat

Opinió

Minut a Minut