Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Sí, em van agredir, però tot solucionat!

|

- Publicitat -

Els fets van passar fa 8 dies. Divendres tarda. Tot decidit vaig agafar les coses i anava preparat per passar un cap de setmana d’allò més tranquil al meu poble fugint de l’estrés del dia a dia de la ciutat.

Tot bé, com sempre, fins que vaig arribar al km no sé quant de l’A2 a l’altura del Bruc. Va ser allí on es va produir l’agressió, no una agressió física sinó moral, emocional, sentimental… algú havia tornat a la vida el ‘torito’ d’osborne. Un tret al cor, un tret a la meua catalanitat, als meus sentiments, a les meues conviccions, a les meues esperances, al meu país… a la meua llibertat!!

Publicitat

Molt bé, cap de setmana enlaire, expressant la meua indignació arreu tot esperant que algun català de bé arreglés allò que algun espanyol de mal havia tornat a alçar.

…(7 dies més tard) Repetim operació. Agafo lo necessari per anar a passar uns dies al meu poble, concienciat, això sí, que hi haurà un tram de l’A2 que hauré de fer a 150-160 km/h per no gaudir de l’esplèndid skyline de les muntanyes del bruc i amb l’esperança de què algun dels catalans de bé ja hagi fet la bona acció de fer-lo desaparèixer, perquè, he de reconèixer, a vegades sóc un dels catalans de moltes paraules i pocs fets.

En passar pel lloc dels fets: sorpresa!!! no hi és!! i quan dic no hi és, vull dir, que no l’han pas desmontat a trocets com en ocasions anteriors, no!! L’han arrencat de socaarrel, és a dir, fonaments inclosos. I em pregunto qui ha fet tan espectacular obra benèfica.

Després sé que un grup (ara ja d’amics) identificats com a Bandera Negra s’han esforçat durant hores per evitar les agressions morals que tal figura porta a terme. Sí senyor!! Poques paraules i molts i bons fets, aquests són els catalans que necessitem!! I no el ‘ni fets ni paraules’ dels que s’autoanomen catalans de la Generalitat!! Perdó, de fets si que n’hi ha, o més aviat desgràcies: el conte de renfe de cada matí, l’apagada de Barcelona, el Carmel, l’aeroport…

Bandera Negra: gràcies per ensenyar-nos el camí!! Cap agressió sense resposta!! Els catalans hem de desfer-nos del fotut seny que ens fa perdre i organitzar-nos, mobilitzar-nos, lluitar i guanyar, estem en una situació límit, pitjor de la que molta gent s’imagina.

Hi ha dues maneres de fer que un territori o nació conquerida adopti la identitat nacional del conqueridor: 1-exterminar o expulsar la població local , 2-fer la població conquerida adopti la identitat de la conqueridora convencent-la del munt d’avantatges que d’aquest fet en treuran.
Els espanyols, al llarg de la història, majoritàriament, per sort, han optat per la segona via, però ho han fet tan i tan malament que podríem dir, com es diu vulgarment, ‘els ha sortit el tiro per la culata’.

Lluitarem i vencerem. Tornarem a ser un poble i un país guanyador, n’hi ha com els Bandera Negra que ens marquen el camí a seguir, no ho desaprofitem.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut