Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Fer córrer la llengua amb música

|

- Publicitat -

‘Si no salvem la llengua, no salvarem el país’. Així comença el manifest d’un dels moviments amb més força i que ha connectat més amb els catalans: el Correllengua.

El Correllengua no deixa de ser una reivindicació d’un dret i d’un poble transformat en tot tipus d’activitats: des d’actes festius fins d’altres de més solemnes, passant per sopars de germanor fins a conferències i xerrades. Intentant englobar a tothom i oferir un ventall molt ampli de possibilitats de col·laborar per la nostra llengua.

Publicitat

Així doncs, els objectius de tot plegat són aconseguir el ple reconeixement de la unitat de la llengua catalana, l’oficialització a tot el territori i el foment d’uns hàbits interpersonals de fidelitat lingüística. Ras i curt.

Doncs tinc el plaer de comunicar-vos que aquest dissabte 18 d’octubre a les 22:00 hores faig un concert al Correllengua que per aquestes dates arriba a Castellar del Vallès. El concert és gratuït i serà a la Plaça de cal Calissió. Aquí en teniu un mapa.

Per a més casualitats, la data coincideix amb el meu aniversari hi haurà alguna sorpresa…! A més, qui vingui abans, a les 21:00 hi ha un sopar popular per tan sols 4 euros!

Us hi espero!

Publicitat

Opinió

Minut a Minut