Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

MariTere, la vicepresidenta, no és lesbiana

|

- Publicitat -

La vicepresidenta del govern espanyol no és lesbiana. Aquest és un dels titulars que s’han extret i escampat aquest passat diumenge arrel de l’entrevista que li ha fet El mundo.es a Maria Teresa Fernàndez De la Vega.

És curiós com en campanya tot val. Fins i tot preguntar per l’orientació sexual a una candidata, en aquest cas la número 1 a València. L’excusa era fer una entrevista sobre la seva vida privada i intentar no parlar de política en cap moment. Durant la xerrada, De la Vega contesta a la pregunta sobre si és lesbiana. Aquesta és la resposta: “Home, per fi m’ho pregunten! Doncs mira no. És un rumor sobre mi que s’han inventat per a fer mal amb una cosa que, escolta, respecto absolutament. No sóc homòfoba, però no sóc homosexual! Si ho fos, no tindria cap problema en dir-ho. Però és que no ho sóc!”. "Per fi m’ho preguntent", diu, pobre dona! Si és així perquè no ho deia ella abans obertament i així acabar amb els dimes i diretes?

Publicitat

Això no acaba aquí, i és que una vegada contestada la pregunta, la periodista, li etziba: “I el seu hipotètic affair amb una famosa presentadora d’esports de Televisió?” i a continuació De la Vega respon: ”Sant tornem-hi amb això! Però si no la conec, que no ens hem vist en la vida! I em casen amb ella! M’han casat amb moltes, eh! Però sobretot amb ella. M’assabento pels diaris o a Internet. Em van casar amb una metge, que tampoc conec, amb una amiga meva de Palma… Això és impresentable”.

Com que impresentable? És magnífic! Amb aquestes coses és normal que ningú trobi a faltar el Tomate. Jo crec que és la solució perfecte per acabar amb la desafecció política que viu la societat catalana i espanyola. Ara és moment de començar a entrar en la vida privada dels polítics. Perseguir-los amb micròfons intentant arrancar paraules sobre la seva vida privada. Mireu a França, que sempre ens van avançats, com està passant amb en Sarkozy. M’agradaria que preguntessin a líders del PP quines són les pràctiques sexuals preferides, o als del PSOE quantes vegades ho han fet col•locats, quans d’Unió son gais, als d’ERC si es masturben pensant en una Catalunya independent o les diferents hortalisses amb formes fàl•liques que poden utilitzar a ICV… no ho sé! I… així, la campanya, fins i tot, em podria deixar d’avorrir!

Publicitat

Opinió

Minut a Minut