Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Nou disc… en camí!

|

- Publicitat -

Una cosa és passar-se fent promo d’un mateix en un bloc i l’altre és ser estúpid i no aprofitar aquesta petita finestra entreoberta al món per parlar dels meus projectes.

Avui faré allò que alguns poden criticar titllant de “autobombo” i d’altres simplement ho podran veure com una petita promo del que està a punt d’esdevenir.

Publicitat

De fet, ja hem començat. Tot dijous i tot divendres vaig estar als estudis de La Casamurada a prop del Vendrell. Són el nou espai que han fet en Jesús Rovira (Baixista de LAX’N’BUSTO) i en Jimmy Piñol (bateria del mateix grup) per a convertir la masia Casamurada en un estudi de gravació. Es tracta de combinar l’acústica d’una construcció del segle XIII amb la més moderna tecnologia musical. I us puc assegurar que ha estat una experiència gratificant.

Ja hem gravat les bateries del meu nou disc. Seran 12 temes inèdits. La veritat és que, què haig de dir jo? El que crec! I us puc assegurar que serà un gran treball. Molt curós i treballat: amb les cançons hi porto més d’un any a sobre.
Ara ens desplacem fins a Barcelona per començar a gravar la resta d’elements: baixos, guitarres, pianos i teclats, vindrà un cor infantil, també un cor adult, vindran saxos, trompetes, flautes… la farem ben grossa! I en tinc moltíssimes ganes.

Juntament amb mi a la producció hi treballa en Jofre Bardagí. Sortosament, musicalment ens entenem molt més que políticament: només tinc bones paraules per a ell: és un gran músic, un gran productor i millor persona! Farem un treball excel•lent. A la música no hi pot haver cap mena de barrera, i menys política, no fotem!

Us seguiré informant de tot per aquí o al meu web. Gràcies i sort!

PD: A la foto el gran Joan López tocant la seva bateria sota una jaima als estudis La Casamurada, ara fa dos dies.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut