Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

A la manifestació no fotem! Tots units!

|

- Publicitat -

Pobre d’aquell qui escridassi a en Duran. Maleït aquell que increpi a en Mas. Passerell aquell que se’n foti de la CUP. Beneit aquell que critiqui a ICV. A la manifestació d’aquest dissabte, tots a una!

Hem de demostrar que som una societat forta. Hem d’ensenyar a l’Estat espanyol i al món que nosaltres, els catalans, estem units davant una mateixa causa. No hem d’amagar que en els temes que afecten a la nostra nació, que vulneren els nostres drets com a poble, ens aixequem en una sola veu. Ens han tocat la pera i n’estem farts. Tots! Tots els catalans estem i hem estat putejats, i ens defensarem ajuntant-nos i no increpant-nos.

Publicitat

Hem de mostrar un bloc, un teixit compacte d’individus que se senten propis a una mateixa comunitat. És igual que hi hagi gent castellano-parlant, és igual que hi hagin magrebins o romanesos, és igual que hi hagi gent de dretes o d’esquerres.

Demà un poble, un conjunt d’individus que conviuen en una mateixa zona geogràfica, que poden compartir més o menys certes característiques, però sí que els engloba i acull la mateixa cultura, la catalana, no poden mostrar-se separats.

Demà donarem una lliçó com a poble i com a conjunt. No donem ales aquells que sabran aprofitar qualsevol excusa per destrossar el que serà una gran expressió de la nostra nació i del nostre poble.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut