Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

“Porros sí, deveres no”

|

- Publicitat -

Només vull fer constatar que el futur de tots plegats perilla. Sé que sóc jove, sé que encara em falta molt per viure… ho sé! Però precisament per això us volia fer arribar aquesta foto.

Es tracte del meu carrer, a Bellaterra. I és una mostra clara i explícita del que pensa el jovent d’avui dia (em refereixo als teenagers, als adolescents i preadolescents i tota aquestes franges d’edat cada cop més classificades en diferents nivells cada cop també més superflus).

Publicitat

Quan ho vaig llegir em va provocar tal gràcia i pena alhora que no em vaig poder estar de fer-m’hi una foto. En primer lloc, perquè és al meu carrer. En segon lloc, perquè mostra una expressió jovenil cada cop més preocupant a la nostra societat. I en tercer lloc, perquè diu “deveres” i si no m’equivoco… en espanyol s’escriu amb “b”, deberes. Una prova clara de que els porros no acaben de ser bons del tot.

Ai senyor… així anem! Aquest jovent és el nostre futur! Agafem-nos fort!

D’altra banda… i canviant de tema radicalment només dir una cosa. Sé que fa molt temps que no escric res… com ja vaig anunciar en el meu anterior post, estic gravant un disc. Una passada! Si voleu… per anar fent boca… aquí teniu una mostra del que estic fent…
 

 

Salut!
 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut