Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Tinc un regal per a tots vosaltres!

|

- Publicitat -

Doncs hi portava molts mesos treballant-hi. Ara ja tinc la satisfacció de poder-vos oferir aquest regalet! Absolutament gratis! Tot per vosaltres!

Estic molt gratament sorprès de la bona acollida que he tingut en aquest espai, dels vostres comentaris, sempre interessants i sovint encertats, i que, poc a poc, aneu fent gran aquest petit bloc que vaig iniciar un dia de novembre de l’any passat.

Publicitat

Per tant, com que us estic tan agraït, aquí us mostro el meu regalet:

Ja tinc una nova web!

Doncs sí! Després de més de 4 mesos de feina, ja us puc oferir aquest nou web. Hi podreu trobar molts més continguts que abans, més fotos, tota la música que he fet fins ara, vídeos, entrevistes, notícies de premsa… i un llarg etc! Descobriu-lo vosaltres mateixos/es!

M’agradaria destacar-ne, però, que a l’apartat de “discografia” hi teniu tota la música que he anat produint fins ara.

En aquest apartat de notícies us avançaré els nous continguts que vagin actualitzant el web. També faré referència a les notícies que es puguin produir i us explicaré els futurs concerts.

D’altra banda, vull donar les gràcies a 3 persones que han fet possible aquest web. En primer lloc a en Ramon Forns que ha programat i dissenyat el portal. Després a l’incansable company de viatge Sergi Roldan que juntament amb la Maria López van fer les fotos de cada secció del web.

www.gerardsese.com

Publicitat

Opinió

Minut a Minut