Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Comencem i anem fent… a veure què.

|

- Publicitat -

Si obrim l’Alcover-Moll i fem la cerca del mot música, llegim: MÚSICA o MUSICA f. || 1. Art de combinar els sons d’acord amb les lleis de la melodia, harmonia i ritme. Si fem el mateix amb el diccionari de l’IEC ens n’adonem que diu bàsicament el mateix. Però una cosa és la definició acadèmica i l’altra és allò que la quotidianitat ens diu. Podem considerar, per exemple, Take That, aquell grup de nens guapos i fashion que es dedicaven a fer humitejar grans ordes de nenes i alguns nens hormonats de la dècada dels 90, art? Són els fils musicals dels restaurants xinesos art combinatori de lleis de la melodia, l’harmonia i el ritme? No ho sé. En tot cas no em veig capacitat per a fer judicis d’aquest tipus sense caure en l’opinió personal, la qual pot ser que no interessi ningú més que no pas a alguna amic o amiga ben intencionats. Però és això exactament el que faré en aquest bloc, donar opinions i recomanar això, música. I us podríeu preguntar que qui sóc jo per recomanar-vos el què escoltar i el que no. Teniu raó. Bàsicament no sóc ningú però, tot i així, provaré de fer-ho per a qui li vingui de gust.

Així doncs, aquí comença això. Com està tan de moda la política o l’economia jo us parlaré de música, de la música que penso que té alguna cosa bona per parlar-ne bé. Òbviament m’arriba música a les oïdes que no m’agrada gens però penso que és millor parlar sempre en positiu de les coses, és més útil. No seré, doncs, un Salvador Sostres de la música, sóc massa modest i tinc massa mala consciència.

Publicitat

Sou lliures, doncs, de llegir-me o no, de deixar missatges o no, de prendre nota o no, de recomanar-me o no coses per escoltar. Passi el que passi sereu benvinguts.
I per cert i per acabar. Agraeixo a en Joan i la gent del directe.cat per oferir-me la possibilitat d’escriure en aquest espai. Espero fer-ho bé i  d’estar a l’alçada de les quotes mensuals de la universitat de pagament on vaig estudiar. Que es noti el nivell de l’educació privada.

Myspace
Le Divan Japonaise


Publicitat

Opinió

Minut a Minut