Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El PP de Bobadilla retira un premi a Juanjo Puigcorbé per catalanista

|

- Publicitat -

Juanjo Puigcorbé, l’actor català, fa uns dies, es va lliurar de la desgràcia que el seu nom es veies unit al de Bobadilla del Monte. En aquest municipi de Madrid es celebra un festival de curts cinematogràfics i l’havien proposat per donar-li un premi honorífic per la seva trajectòria com actor.

És probable que l’actor desconegués que Bobadilla del Monte va ser considerat per Francisco Correa (cas Gürtel) com un dels seus cortijos. Tampoc devia saber que en aquest municipi, batlles i regidors són propensos a passar pels jutjats. Entre ells destaquen l’exalcalde Arturo González Panero, alies el “albondiguilla” per la seva presumpta relació amb el cas Gürtel o l’actual quart tinent d’alcalde Adolfo Arias Javaloyes condemnat a principis de gener per assetjar a una funcionària (testimoni de la fiscalia anticorrupció). Aquest darrer és el que gestiona els fons públics amb els que es finança el festival que volia reconèixer l’actor català.

Publicitat

Amb aquests antecedents no és estrany que al tinent d’alcalde se li ennuegués el cigaló de bon matí quan el director del festival li va fer saber que farien un homenatge a un actor que s’ha manifestat, senzillament, a favor de la llibertat del poble català per prendre decisions sobre el seu futur.

Així, el Senyor Salvador Jiménez Martos director del festival devia posar-se de nou en contacte amb l’actor i dir-li que no tindria el reconeixement. Públicament, aquest senyor ha dit “A mi no m’hagués agradat que a l’entrega del premi s’haguera manifestat la disconformitat de la gent, o que haguessin increpat a l’actor”. Té raó el senyor Jiménez, a Bobadilla, ja s’ha escopit i increpat a un regidor de l’ajuntament i al seu fill després de denunciar davant la policia la corrupció d’aquest govern municipal.

Suposo que ara, el senyor Puigcorbé per una banda lamenta la falta d’integritat de determinats personatges relacionats amb el mon del cinema, però també deu agrair que la seva imatge no s’hagi vist tacada per un premi que, sens dubte, està en el centre d’un cas de corrupció política.

(Font: 20minutos)

Xavier Ayneto

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut