Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Ministre d’interior algerià: el jovent només vol robar

|

- Publicitat -


El jovent “és nihilista i pessimista” i “l’únic esport que els interessa és furtar, robar” Això va dir el ministre d’interior, Daho Ould Kablia, qui va fer durs comentaris sobre el jovent (…). Aquesta generació, va dir al decurs d’una entrevista a la web Algerie-Plus, “s’estima tot allò que pugui assolir només mitjançant el contraban i el tràfic de droga. No troben plaer en la música, en l’esport o en el viatge. El seu univers és el carrer, el barri”
[Young people “are nihilistic and pessimistic” and “the only sport that interests them is theft, stealing.” So said the Interior Minister, Daho Ould Kablia, who made harsh comments about young people (…). This generation, he said in an interview with the Algerie-Plus website, “loves everything that it can obtain only through contraband, drug trafficking. They find no pleasure in music, sport, travelling. Their universe is the street, their neighbourhood.”]

Una descripció que s’escau també al jovent magribí que es troba a indrets d’arreu d’Europa com, per exemple, Salt. S’han portat aquí a casa nostra la seva lamentable actitud. Sortosament a Tunísia semblen no ser així. Però, fins ara, és només l’excepció que confirma la norma habitual a la resta del Magreb.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut