Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Solidaritat amb Salt!

|

- Publicitat -


Uns desconeguts han cremat cinc turismes i set motos durant la matinada de dissabte a diumenge a Salt. Són els últims incidents en aquesta localitat, on des de divendres es repeteixen els actes vandàlics.
Els Mossos d’Esquadra han informat que s’investiga l’origen de l’incendi dels vehicles i si aquest succés està relacionat amb la concentració de divendres a la nit davant la seu de la policia local de Salt, que va finalitzar amb la detenció de tres nois, dos d’ells menors d’edat. Les detencions es van produir quan prop d’un centenar de nens i joves, alguns de 9 a 14 anys, es van concentrar davant l’edifici policial per protestar per les greus ferides que va patir un noi d’origen magrebí la setmana passada quan fugia dels agents locals. El ferit està ingressat en estat greu en la unitat de cures intensives de l’Hospital Josep Trueta de Girona després decaure accidentalment d’un immoble en el qual s’havia refugiat. Segons els Mossos, el jove va entrar a l’edifici quan fugia dels agents locals de Salt que el perseguien a ell i a un altre noi per intentar robar presumptament un ciclomotor.

Violència racista de magribins contra els catalans en suport, per solidaritat ètnica, a un lladre pel simple fet de ser també moro. Un cas semblant al de Grenoble a França comentat a aquest blog el passat estiu. Un cas semblant als que succeeixen arreu d’Europa on s’hi han creat també assentaments immigrants. Permetrem que aquests fets es repeteixin i s’agreugin o farem front als immigracionistes que, malgrat els grans perjudicis que ens imposen com es palesa a Salt, atien aquest tsunami immigratori? Permetrem que els immigracionistes segueixin escampant les seves mentides i collonades bonistes sobre el tsunami immigratori, fins i tot justificant la violència contra Salt, tal com fan ara?

Publicitat

Opinió

Minut a Minut