Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Com no ser víctimes del overtrading

|

- Publicitat -
El overtrading és un concepte del qual ja hem parta en articles anteriors, atès que s'ha arribat a concloure que es tracta d'un dels principals problemes a què s'enfronten els traders en el seu dia a dia.

Ja no es tracta només de trobar un broker que ens proporcioni un servei de qualitat, sinó d'aconseguir mantenir l'estabilitat en la nostra cartera d'inversions, sense cometre massa errors que ens portin al desastre.

El overtrading és preocupant i sabem que hi ha moltes persones que són víctimes d'ell, així que avui parlarem de com podem evitar convertir-nos en el seu nou objectiu.

Pensa en el teu pla i estratègia

Tenir un pla és una d'aquelles coses que qualsevol trader necessari, abans de començar a invertir. Saps fins on has d'arribar, com vas a arribar i què faràs quan arribis? És important que tinguis dominat el teu perfil d'inversor i que no et limitis a llençar els diners a cabassos per veure com seran els resultats.

Publicitat

estrategias para operar en acciones binarias

Un bon pla mai és sinònim de malgastar recursos o temps, atès que t'ajudarà a aconseguir l'enfocament que necessites per tenir clar com invertir de manera exitosa. Pensa en allò que necessites, en com invertiràs, planifica diferents variables dels possibles llocs als quals arribaràs amb la teva inversió i pensa en els nivells de risc, donant-los exactament el valor que tenen, ni més ni menys.

 
Decideix quants diners invertiràs, revisa que no es tracti d'un percentatge superior al que et pots permetre. Saps com decideixen els bancs si et pots permetre un crèdit? Realitzen una operació matemàtica que comptabilitza els ingressos i les despeses i després determinen si la despesa a què et vols sotmetre amb el crèdit serà viable dins dels diners que has de tenir reservat per al dia a dia.

Fes alguna cosa semblant amb tu mateix i sabràs quant pots permetre't invertir en les binàries. Pensa després com vas a repartir aquests diners i decideix els temps d'expiració de les operacions. I sobretot, no canviïs de pla a les primeres de canvi encara que sembli que no funcioni. Dóna-li una mica de confiança.

Inverteix en formació

La formació és un recurs obligat si vols triomfar en qualsevol negoci i molt més en les opcions binàries. Saber quan invertir, la quantitat exacta, en què actiu i amb que venciment és vital per poder guanyar-li al mercat.

Hi ha molts llibres, vídeos, fòrums i blocs on poder consumir informació de qualitat però la millor formació sempre te la donaran els brokers. Afirmem això perquè ells són els que millor coneixen el mercat, les seves plataformes i la manera d'operar dels seus clients.

Per exemple, 24option ofereix als seus clients un munt de recursos de qualitat per operar en la seva plataforma, igual que els altres brokers Anyoption, StockPair, banc de binary, etc.

Controla les teves emocions

Amb el trading el principal risc que patim és que se'ns vagi el cap i ens posem a invertir a la babalà. El trading té molt de sentiments i emocions. És una cosa que vam decidir a vegades sense pensar i en la qual cosa poden afectar les coses que ens estiguin passant.
Si estem passant per una mala època personal, com que ens hagi deixat la nostra esposa i no volem viure més, potser ens descontrolemos i decidim invertir tot el que tenim d'una manera descontrolada. Això ens pot portar a la ruïna i al fet que no només ens hàgim quedat sense dona, sinó també a estar sense diners i no poder guanyar-nos la vida de cap manera. Els diners ve i se'n va, però és decisió nostra fer-nos càrrec que sapiguem com ve i com se'n va.

emociones para invertir en opciones binarias

 
Així que fem operacions en binàries amb control, coneixent el mercat, amb la ment molt freda i sempre pensant en les variables de tot el que pugui ocórrer. No ens deixem portar per les emocions, ni bones ni dolentes, ni tampoc per l'eufòria.

Sabeu les grans quantitats de diners que han perdut alguns traders fent operacions de 60 segons? Se'ls han anat xifres astronòmiques perquè han començat a invertir sense cap tipus d'anàlisi ni coneixement del mercat. Pensem sempre amb cap i no llencem el que ens ha costat tant guanyar.

Pensant a llarg termini

El sector de les opcions binàries requereix que pensem sempre a llarg termini i mai a curt. A curt termini l'únic que aconseguirem serà passar una estona i no anar mai més enllà. Si volem fer alguna cosa en les binàries hem de pensar a llarg termini, perquè és com es guanya diners. L'èxit és difícil d'assolir, però també és complicat de mantenir, especialment si no pensem en què passarà demà.
S'han donat molts casos en què els traders han tingut una excel·lent ratxa a inicis de la setmana i han seguit invertint de la mateixa manera pensant que tot aniria bé, però perdent tot el guanyat per a final de setmana. Aquests són els problemes de no pensar a llarg termini. Si ho haguéssim fet segurament hauríem guardat part d'aquests guanys per a un altre moment en el qual el mercat estigués molt més flexible.
 
El overtrading es pot superar amb aquests consells, però no pensem que només amb això estarem lliure d'això. De vegades cal pensar molt calmat i ser capaços de veure nosaltres mateixos si estem sent víctimes d'ell, atès que ser conscients és clau per poder evitar aquest tipus d'incidents.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut