Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Reivindicació el primer de maig tot i la pluja

|

- Publicitat -

El passat dimarts vam sortir un any més al carrer per commemorar el dia del treball. Enguany el tema estava complicat. Per una banda era dimarts, per tant el dia final d’un llarg pont per a moltes persones. Si això dificultava el fet de poder comptar amb unes manifestacions massives s’hi va afegir un factor nou: la pluja. Aquest cop el temps va ser inflexible i fins l’hora del dinar va estar plovent en major o menor quantitat a arreu del Països catalans on la Intersindical-CSC havia decidit sortir. Cal dir però que la pluja no només és benvinguda sinó que no va acabar amb la reivindicació que ens havíem proposat. Un cop més vam sumar esforços de tota la militància per tal que fos evident que la nostra força és la unió dels treballadors i treballadores del nostre país.

Aquest any sortíem disposats a encarar un repte nou i ineludible com a organització sindical. El lema era. “El canvi climàtic: per un model productiu sostenible”. En aquest línia vam encarar la principal reivindicació, amb el ple convenciment que des del sindicalisme cal treballar conjuntament en un procés de reconversió ecològica necessari.

Publicitat

Aquesta tasca és una llavor més que la Intersindical-CSC ha d’aportar en la construcció d’uns PPCC justos i solidaris en un món sostenible.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut