Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Per començar

|

- Publicitat -

Fa ja dies que em volta pel cap, però ho penso i m’hi repenso perquè cada cop que sento a algun destacat il·luminat d’aquests que diuen que la Independència és impossible, o un compte de fades, o il·lusionisme, o un muntatge, o perles per l'estil, i em refereixo a individus com el ministre Margallo, l'expresident d’Espanya Rodriguez Zapatero, o el Vidal Quadres, o molts d’altres d'aquesta gentussa embadocadora amb historials plens de mentides com demostren les hemeroteques, la sang em puja, se'm subleva, i el meu esperit més combatiu em demana aixecar la veu i dir el que penso de tots ells en general.
 
M’he resistit durant molts dies, però com amb el tema que ens ocupa, es tracta d’agafar el toro per les banyes i afrontar-lo tal com demana la situació. M’ofenen, és com si em prenguessin per imbècil, o parafrasejant al Mohamed Jordi de “la competència”, se'ns pixen a la boca i ens diuen que plou. Que vol dir que és impossible?, esperen que respecti la seva forma de pensar quan ells no tenen el més mínim respecta per la meva?, es pensen que estan en la possessió absoluta de la veritat? De veritat es pensen que ens cagarem de por amb totes aquestes mentides que ens expliquen sobre la sortida de la UE i la fi del món?. No em puc creure que no s'adonin del que estan fent. Ho fan amb tota la insolència del món, pensant que si hem “tragat” durant tres-cents anys, podran seguir xuclant de la mamella fins a la fi dels temps.
 
M’emprenya enormement sentir totes aquestes collonades. Així que si ho sents, mira’ls directament als ulls i us podeu riure en la seva pròpia cara. Es el mínim que es mereixen. No se si quan siguem independents, que al final n’estic segur que en serem perquè aquesta actitud que han tingut durant tants i tants anys no ens deixa alternativa, estarem dins o fora de la UE, però no m’importa. Sigui com sigui al menys tindrem mes respecta que no pas el que tenim ara mateix dins Espanya. I realment, crec que alhora de la veritat, el que tindrà veritables problemes per mantenir-se dins de la UE serà Espanya.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut