Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

FEM LA BOTIFARRA A LA PLAÇA EUROPA!

|

- Publicitat -

Les JERC Figueres organitzen pel dissabte 2 de maig una botifarrada popular en el sopar tradicional que fan cada any a l’emplaçament de l’ Embarraca’t de Figueres en un esdeveniment titulat “Fem la botifarra a la plaça Europa!”.

Durant el sopar intervindran en un diàleg sobre l’ Embarraca’t dos dels protagonistes del documental “El llegat de la palmera”, en Txema Alabert i en Xavier Valentí “Pi”. Serà un sopar i esdeveniment per debatre sobre l’ Embarraca’t, el passat, present i futur d’aquest.

Publicitat

Des de les JERC Figueres sempre hem insistit per a què hi hagin canvis en l’Embarraca’t, hem fomentat aquests canvis i volem seguir amb aquesta línia: no perdre el debat iniciat per les entitats i potenciat amb el documental “El llegat de la palmera”. Calen solucions i preses de decisions, que no es deroguin com sempre ha estat passant. En el sopar que farem parlarem sobre tots aquests temes i sobre l’esperit de l’associacionisme figuerenc. Volem també que tothom que hi assisteixi pugui participar i donar la seva opinió.

L’esdeveniment és obert a tothom i es podrà sopar botifarra amb pa amb tomata + pica-pica + aigua + vi inclòs per només 5€.  

Publicitat

Opinió

Minut a Minut