Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Es celebra la 7a edició del Destaca’t Figueres, amb la Banda Biruji

|

- Publicitat -

La quarta semifinal del concurs de grups emergents de les comarques gironines se celebrarà el proper 5 de juny a Figueres.

L’última semifinal de la setena edició del Destaca’t tindrà lloc a Figueres el proper 5 de juny, a partir de les 20h. Se celebrarà al Parc de les Aigües, més concretament al cantó del Mas Torrent. La organització ha escollit aquest punt per tal de reivindicar la necessitat de celebrar moltes més activitats als barris de la perifèria de la ciutat, sovint oblidats per part de l’ Ajuntament. També pel fet que proposa aquest espai com a futur emplaçament per a l’Embarraca’t de Figueres, en tant que es tracta d’una zona propera al centre, que podrà connectar i ajudar a dinamitzar els quatre barris que hi limiten.

Publicitat

Aquesta semifinal acollirà els grups Vianda, Korxea, Pau Babau i S’fumatto. La nit acabarà amb la música de la Banda Biruji, grup convidat.

El finalista s’escollirà per mitjà dels vots del públic, mitjançant el sistema d’una consumició, un vot, i d'un jurat relacionat amb el món de la música, que tindrà el 50% del pes en la decisió. Els guanyadors de cada semifinal de les quatre realitzades a les comarques gironines, es trobaran a la Gran Final del Destaca’t el dia 26 de juny a la Sala la Mirona de Salt en què també actuaran els padrins d’aquesta edició del concurs: el grup banyolí Germà Negre.  

Com en les anteriors edicions, el guanyador tocarà a l'Acampada Jove, el festival politicomusical i juvenil més important dels Països Catalans, en el marc del Música Jove. L’ esdeveniment tindrà lloc a la vila de Montblanc els dies 16, 17 i 18 de juliol.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut