Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

D’on ve l’odi als independentistes i qui en són els creadors?

|

- Publicitat -

              La guàrdia civil, la policia nacional, el fiscal de l'Estat, el jutge Llarena i similars cerquen encausar gent que provoqui odi, persones que fan que uns odiïn els altres. Es veu que la figura de creador d'odi no deu interessar massa als tribunals, perquè els actuals presos polítics i els exiliats no en són acusats.

             Avui a aquest article faré un exercici molt senzill i serà posar un sol exemple per demostrar qui són els creadors de l'odi, que han empeltat a tanta gent, i que el jutge Llarena no hauria d'esforçar-se massa per encausar-los, ja que fan renou suficient, es veu que no li tenen gens de por. L'exemple és la no extradició i la sortida de la presó del president de la República catalana, Carles Puigdemont. Aquest fet ha desencadenat infinitat de protestes verbals i escrites contra la decisió del tribunal alemany.

Publicitat

             Analitzem uns quants casos de creadors d'odi, en referència a la no extradició i sortida de la presó de Puigdemont: Karl Jacobi és un empresari alemany que en una conferència al Círculo Ecuestre de Barcelona va desitjar, tot dirigint-se al president del Parlament Roger Torrent, que tots els sobiranistes acabassin a la presó; doncs ara, aquest subjecte, creador d'odi, ha manifestat, referint-se a la posada en llibertat del president, que s'avergonyeix de ser alemany, que és més o manco el mateix que si digués que s'enorgulleix de ser espanyol cada vegada que empresonen un sobiranista. És un cas clar per al jutge Llarena.

             El mateix Tribunal Suprem està sondejant el fet de no extradir perillosos delinqüents alemanys, com a resposta a no haver extradit Puigdemont, com si aquest fos un delinqüent perillós. Ja pot començar el jutge Llarena a fer dissabte a casa. Tenen odi, demostren odi, tenen set de venjança i creen odi. Si voleu fer una prova, anau per qualsevol carrer de qualsevol poble de les Illes o de Ciutat i demanau què pensen sobre la no extradició de Puigdemont per part del tribunal alemany i veureu que les respostes reflecteixen l'odi que moltíssima gent ha creat.

             La caverna mediàtica s'ha enfadat molt, al seu cap hi podríem posar l'insultant periodista, ja que fa una professió de l'insult, Federico Jiménez Losantos, per esRadio. Aquest insultador ha dit que el jutge que ha excarcerat Puigdemont és infecte, miserable i un fastigós racista. Ha dit que la discrepància de la justícia provenia de la que tenien els països protestants amb els països catòlics (aquest periodista? va ser tolerat molts anys a la ràdio dels bisbes espanyols, la Cope). Jiménez Losantos dóna la culpa a Rajoy i al seu govern i li diu que és un gallina i un covard, perquè és culpable del que ha passat i diu que per això Espanya és un país de merda, abans ha dit que no és un país, que és una colònia, un desert, una porqueria. Aquest és un dels que es trastoca quan sent que hi ha catalans que diuen que Catalunya és una colònia d'Espanya. En canvi ell no té cap mania per dir que Espanya és una colònia d'Europa. Tot això és ràbia i odi. Aquest és un dels principals creadors d'odi de la caverna mediàtica. També dóna branca a Llarena, així que ja sap qui és aquest infame creador d'odi.

             De totes maneres, si el jutge Llarena es descuida pot ser que els tribunals alemanys se li avancin, ja que Jiménez Losantos està tan tronat que ha demanat per la ràdio que es donàs una resposta contra Alemanya i a més, ha donat idees, fer explotar cervezeries a Baviera i que a les Balears es podrien fer 200.000 hostatges alemanys, segurament entre els que hi viuen i els que hi són fent turisme.

             Voleu un cas invers? Jordi Cuixart i Jordi Sánchez pugen amb permís damunt dos cotxes de la guàrdia civil i intenten calmar una multitud, els demanen que es comportin pacíficament i que facin un passadís perquè pugui passar gent que volia sortir d'un edifici i, es fa així. Llavors entre els uns i els altres han girat tot damunt davall i han dit que aquests dos personatges excitaven la multitud i els convidaven a ser violents, així els acusen de sedició i rebel·lió i els mantenen a la presó. I un tal Jiménez Losantos que demana violència contra Alemanya i contra els alemanys, podrà insultar diàriament contra qui li véngui de gust. Aquests i molts altres coneguts de tots són els responsables de l'odi existent, que és molt. Aquests són els fracturadors!

 

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut