Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

“Ells” són els que fan adoctrinament

|

- Publicitat -

                     “Ells” són els que fan adoctrinament

Aquest corrent que s'han encarregat d'implantar el PP i els “Ce essa” farà època. Els dirigents d'aquests dos partits estan completament desbocats, acusant tots els que no pensen com ells de voler manipular els que els escolten. La tàctica que empren i utilitzen és la que han utilitzat sempre els adoctrinadors. Els que han viscut a partir de mitjan segle XX saben com varen aprendre la doctrina cristiana i com varen aprendre que Espanya era una “unidad de destino en lo universal” en els textos adoctrinadors que t'imposaven en temps del dictador. Preferesc aquesta definició que cercar-la al diccionari o a l'enciclopèdia. Els “Ce essa” no fan més que copiar la política dels conservadors, criticant totes les errades que fan els dirigents del partit en el poder, i, especialment, critiquen la corrupció del PP, ja que és, segurament, el partit  més corrupte d'Europa, i, només per això, el “Ce essa” cada dia té més votants, que no saben a qui ofereixen el seu vot.

Publicitat

Tots sabem que una persona molt mentidera no es fia dels altres i sempre pensa que tots menteixen, perquè això és el que fa ell. El símil amb l'adoctrinament és molt clar. Els que acusen els altres d'adoctrinament són els adoctrinadors. Ara tenim un exemple ben clar, el procés català cap a la independència. Uns volen poder decidir el seu futur i els adoctrinadors diuen que volen trossejar Espanya, empetitir-la, destrossar-la, rompre la sagrada unitat, que és com un crim això d'anar contra “la unidad de destino en lo universal”. M'he entretengut a escoltar converses que tractaven el tema de Puigdemont. No sabien pronunciar el seu nom, però creien que s'havia enriquit de tots els espanyols, que era una mala persona i que mereixia la presó, alguns, la seva mort. Aquesta gent havia apres bé la doctrina. Qui els havia adoctrinat? Ho sabeu, no? Les intervencions dels dirigents del partit en el poder i dels altres que estan d'acord amb ell. També les intervencions de les diferents cadenes televisives, dels seus informatius i dels seus programes amb tertulians, que no tan sols informen, sinó que deformen la realitat a la seva conveniència. I els diaris que també fan el mateix. Articles d'opinió que pel senzill fet de ser-ho, són subjectius, com aquest.

Em va fer gràcia l'altre dia, quan vaig sentir el ministre de torn, avui ho fa un i demà un altre, que deia que havien de fer una llei perquè els encausats de sedició i rebel·lió no poguessin tenir reducció de condemnes ni indults, i això s'havia de fer perquè existia una demanda social. Quanta hipocresia! Quanta pocavergonya! Primer creen la demanda social, a partir de l'adoctrinament i llavors legislen el que els passa pels nassos, i ho justifiquen perquè existeix demanda social. La que ells han creat. Segur que això indica que tenen una fàbrica d'idees ben tendenciosa i intel·ligent.

Un exemple més concret del que significa adoctrinar és observar el tractament que s'ha donat a l'actuació de la policia i la guàrdia civil. Demanau al miler de ferits i contusionats com varen ser tractats i als molts milers que varen assistir en persona a l'actuació policial. L'única cadena televisiva que ha fet un tractament objectiu ha estat TV3, precisament la cadena amenaçada pel Govern del Partit Popular de tancament i de remodelació per adoctrinadora. Que si els catalans no entren per l'adreçador, continuarà el 155, i el primer que faran serà convertir TV3 en “adoctrinadora” seva, això no ho diuen, però ho fan, la cadena en discòrdia, que jo he dit que era la més objectiva en el tractament de l'1 d'octubre. Un exemple clar és que quan una cadena televisiva adoctrinava en el sentit d'un bon treball per part de la policia, mostraven imatges en les que es feia volar o fer córrer una tanca contra la policia, i també es mostrava els moments en què els que resistien, també empenyien la policia per llevar-se'ls de damunt, però no mostraven els moments en què la policia pegava amb la porra a persones adultes sense discriminar-les i arrossegava dones estirant-les pels cabells. O alguns personatges amb la cara ensangonada. En canvi TV3 mostrava totes les imatges, les de la policia pegant de mala manera i la moguda de la tanca o la resistència. També fa ús d'un llenguatge que no agrada al Govern, ja que l'ús d'aquest entra en el procés d'adoctrinament. Presos polítics, en lloc de dir-los delinqüents o gent que va actuar fora de la Llei; exiliats en lloc de polítics que han fugit i que es troben en recerca i captura, i moltes altres.

També culpen els mestres d'adoctrinar, quan els adoctrinadors són ells; també deuen culpar d'adoctrinadora la llengua catalana, quan intenten reprimir el seu ús en qualsevol circumstància. Ara ho han demostrat anant en contra del català com a requisit per a la funció pública. Només parlen d'igualtat d'ús de llengües i de bilingüisme a l'hora de castellanitzar catalanoparlants, però mai no ho fan a l'inrevés. Ho fan més en contra del català que a favor del castellà. Ho demostren quan exageren  l'ús i ensenyament de la llengua anglesa, fet que els podria dur amb el temps, a preparar oposicions en què saber castellà només puntuàs com a mèrit.  

  

Publicitat

Opinió

Minut a Minut