Joan Lladonet

Dimecres, 22.7.2009. 20:00 h

La síndrome de la granota bullida

             La síndrome de la granota bullida                Si posau una granota dins una olla amb aigua freda, ella nedarà tranquil·lament. Si començau a encalentir l’aigua de l’olla, la granota continuarà nedant, perquè és incapaç de detectar la variació ambiental de la temperatura de l’aigua. Seguiu escalfant l’aigua fins que arribi a la temperatura de 42º i la granota morirà, perquè aquesta és la temperatura a partir de la qual es degraden les proteïnes; el mateix ens passaria a nosaltres si el nostre cos assolís aquesta temperatura. Llegir-ne més


<1...969798

ELS MÉS fletxa


ARXIU fletxa







logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.